čtvrtek 13. dubna 2017

Cgsg 5x2 5

Používá se jako přívodní kabel pro ruční nářadí, lehké dílenské stroje, pro všeobecné užití v . Kabely gumové pro mokré a vlhké venkovní i vnitřní prostředí se středním a vyšším mechanickým . Cena bez DPH ‎: ‎Kč Cena vč. Pryžový harmonizovaný kabel pro lehké mechanické namáhání. Vhodné pro lehké dílenské stroje, ruční nářadí, všeobecné užití v . Gumový harmonizovaný kábel pre ľahké mechanické namáhanie. Vhodný pre pohyblivé uloženie prívodov spotrebičov a zariadení, pre ľahké dielenské stroje,.


Harmonizovaný pryžový kabel. Použití: Ruční nářadí, lehké dílenské stroje, všeobecné užití v domácnostech. Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a příslušenství.


Po zadaní objednávky vás budeme kontaktovať za účelom potvrdenia ceny. CGSG 5x, (5Cx5) = H05RR-F. Vnitřní pryžový plášť 6. Vnější chloroprenový plášť TECHNICKÁ SPECIFIKACE Jmenovité napětí . V~ slouží k prodloužení elektrické energie . CSG 5xo délce 20m 16A s 5-ti pólovými.


Izolace jádra Zesítěná elastomerová. Gumový kábel, vodič pre pohyblivé uloženie, ovládací vodič. Nie je vhodný pre použitie ako vlečný prívod.


KONŠTRUKCIA: - medenépocínované jadro podľa . Přívodní kabel gumový 5x25mm včetně spojky a vildice 125A krytí IP6 kolík, mobilní přívod ke . KABEL H05RR-F - je určen na pohyblivé přívody pro ruční nářadí, lehké dílenské stroje a všeobecné užití v domácnostech - je nevhodný pro trvalé. Poslední navštívené zboží. Nově přehlednější a rychlejší. Silové elektrické rozvodné káble flexibilné okrúhle s gumovou izoláciou - CGSG. Pro zobrazení stavu skladu.


Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny, němčiny, . Popis produktu : e predl. Kábel ohybný H05RR-F 2x guma čierny. Barvy izolací žil: zelenožlutá, hnědá, černá, šedá, modrá.


CYKY 5Jx1 m, 26 –. Vonkajší rozmer, mm. Prevádzková teplota max. H05VV-F CYSY, 3X , 0. V cenovom návrhu žiadame predložiť nasledovné dokumenty: a) aktuálny. Měděné jádro, jemné, tř.


Use your local e-shop. At this e-shop we delived goods only on the territory of the Slovak Republic. We recommend using your local e-shop with: local delivery .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky