středa 19. dubna 2017

Kačírek 16 32

Prodej kačírku frakce - 32. Přijeďte si pro vhodný druh praného . Kačírek praný - mm. Poradíme Vám s uhlím a stavebninami . Cena bez DPH, Cena s DPH.


Kačírek 16 32

Tato frakce - je vhodná na podsypy, zásypy nebo výrobu betonu. Tento kačírek je pohledově . Nabízíme vysoce kvalitní tříděný i netříděný štěrk ( kačírek ) pod zámkovou dlažbu. Okrasný, praný kačírek. Momentálně není k dispozici.


Kompletní specifikace . Drcené kamenivo frakce - 32. Struska vysokopecní - 32. Kulaté oblázky kačírku nikdy dostatečně nezhutníte. Pokud frakce začíná nulou . Praný kačírek: - 1 - 32mm.


Kačírek 16 32

Vyberte si ze široké. Vyosévky se nejčastěji používají jako plnivo do betonu, pro drenáže a obsypy budov. Lze je však využít i jako okrasné kamínky na zahradu. Použití: Pochozí, pojezdová, mrazuvzdorná, dekorativní.


TK -kačírek praný pohledový kolem baráku i do zahrádky. TK 0- štěrkopísek . Nabízíme řadu služeb na jednom místě, tedy již nemusíte kontaktovat více dodavatelů. U nás najdete nabídku zemních prací, autodopravu pro . Písek do hřišť a pískovišť. Lomový štěrk - mm. Dopravujeme i malé množství.


Téměř vše je ihned k odběru. OTEVÍRACÍ DOBA PROVOZOVNY: Letní období. Přírodní kamenivo pro stavební účely. Postaráme se také o rozvoz písků, drtí, kačírků a dalších stavebních materiálů. KAČÍREK PRANÝ, 37-.


Kontaktujte nás prosím. DPH: 5Kč s DPH (): 6Kč . Kč Dětská hřiště, okolo herních prvků. Kč Betony, pohledové zásypy. Dodávky štěrku, písku a kačírku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky