pátek 14. dubna 2017

Silikonová gumička

Silikonová gumička

Balení: 1m, cena za m. E-shop cena: Kč s DPH (Kč bez DPH) . Technická specifikace a popis produktu je převzat od výrobce nebo od dovozce . Pestrá nabídka pruženek a gum. Ozdobné pruženky, plavkové, silikonové a hladké pruženky, speciální pruženky a … STOKLASA - jsme tu pro Vás od r. U tohoto trička autorka použila silikonovou pruženku do ramenních a bočních švů. Silikonová guma zajistí, že švy nebudou vytahané a . Výborná na navlékání náramků, náhrdelníků atd.


Silikonová gumička

Podívejte se na další nápady na téma Fimo, Hlína a . Velmi pevná, silikonová pruženka. Hledáte gumička silikonová ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . Info o dodání zboží Kdy zboží . Průhledná silikonová hop-up gumička od firmy SHS. Součástí balení je i přítlačný váleček. Hotový Shot On The Hook Holder nabízí kapraři možnost zvolit si váhu zátěže.


Držák lze snadno natlačit na háček a zůstane v pozici, aniž by ztěžoval efektivní . Stonfo silikonová gumička elastic ring colorato. Produkt je dočasně vyprodán. Tloušťka gumičky je 8mm. Díky použití silikonu je možné používat gumičku i za chladnějšího počasí, nicméně tato gumička není vhodná pro . Víceúčelová a multifunkční gumička. Praktická pomůcka pro běžný život, cyklistiku, turistiku nebo jakékoliv jiné outdoorové aktivity Snadné a pohodlné použití . Obsahuje silikonu, s přítlačným válečkem.


Silikonová gumička

Gumička hop-up pro airsoftovou zbraň. Silikónová guma je elastická (ťažná). Po roztiahnutí sa vráti do pôvodného stavu.


Použitie: Pre svoju priehľad… STOKLASA - sme tu pre Vás od r. Elastické silikónové krúžky s postrannou dierkou pre nastraženie pelety na háčik bez . Nemusíte ale zoufat, našli jsme pro vás další podobné kousky. Oblíbená silikonová gumička na náramek, tentokrát v různých barvách :) Tato zarážka slouží k udržení korálků na svém místě a často se navléká pod. Náhradní silikonová gumička do kleštiček na řasy modrá Popis: Nevyhazujte své kleště na řasy, náhradní gumička uvede Vaše kleště opět do provozu Pozor: . Hop-Up gumička z 50° silikonového gelu. Je vhodná pro celoroční použití, protože silikon nemění své vlastnosti vzhledem k různým teplotám. Mad Bull přináší na trh zcela nové HopUp gumičky pro elektrické zbraně.


Jsou vyrobeny ze směsy silikonu a gumy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky