středa 5. dubna 2017

Bílý kačírek

OBSYPOVÉ KAMENY BÍLÉ OBLÁZKY. Písek bílý Kaznějov 0-Cena: 45-. Kačírek bílý Kaznějov 4-Cena:. Dále je kačírek vhodný jako zásyp drenáže a vsakovacích jímek.


Bílý kačírek

Přírodní nedrcený materiál oválného tvaru. Cena 8- za pytel (25kg, 17l) s DPH. Z jednoho 25kg pytle se pokryje cca 5mna výšku 3cm. Běžně nabízený kačírek. Naše společnost nabízí prodej písků, štěrků, okrasných kamenů a kačírků.


Ceny jsou uvedeny s DPH. Dle aktuální nabídky. Nabízíme řadu služeb na jednom místě, tedy již nemusíte kontaktovat více dodavatelů.


U nás najdete nabídku zemních prací, autodopravu pro . Máme k dispozici kačírek , červené pálené kamenivo, zelený kámen, bílý vápenec , kámen GNEIS, ale také žulové kostky, zahradní kámen a valouny. Prodej písků, štěrku a kačírků. Naším hlavním prodejním artiklem je písek, stěrk, kačírek, okrasné zahradní kameny,cement. Kvalitní kačírek z našich uhelných skladů. Bílý kačírek (- mm).


Dokončili jsme zateplení a izolaci ploché střechy RD v Třebíči. Jako finální, pohledová, povrchová vrstva na izolaci střechy byl použitý bílý kačírek. Plavený kamínek ( kačírek ) - hrubá frakce písku, žlutá barva. Střeleč, sklopísek - bílý , 0-4.


Bílý kačírek

Tachov, Plaňany, drcený kámen, 2-5. Bratčice, okres Brno-venkov. Lomový kámen a drcené kamenivo . Náš Pekelník je vám k dispozici naložit a odvést štěrk, kačírek anebo písek. Z naší nabídky si vyberete stavební. Okrasný kačírek , mučovací kůra a zemina?


Nedělejte si starosti. Zajistíme pro vás odvoz. Potřebujete převoz pro stavební materiál, písek či drť . Mramorová drť bílá 7-mm 25kg. Kameny Bzenec 3Kč.


Valoun oblázek bílý 2-4cm kg. Po roce máme původně krásně bílý kačírek obalený zeleným povlakem. Máme jím vysypané části okrasné zahrady a podloženo netkanou textilii. Nemusíme si hned představovat dvůr plný kamení, stačí si uvědomit, že by drobný bílý či šedý kačírek mohl být třeba jen pro některá dlouhodobě problematická .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky