úterý 20. září 2016

Zubová stěrka

Zubová stěrka

Nerez hladítko s hranatým zubem využijete na tahání lepidel a stěrek při pokládce obkladů, dlažeb nebo kamene. Hlavní výhodou zubové stěrky je zesílená a . Zubová plastová stěrka k rovnoměrnému nanášení lepidla na stropní kazety. FESTA zubová stěrka Hladítko nerezové zubové FESTA s plastovou ručkou.


Používá se zejména k nanášení lepidel pod obklady a dlažby, dále pak k . Jakou zubovou stěrku použít na jakou dlaždici? Nahlédněte do přehledné tabulky, případně kontaktujte naše specializované obchodní poradce. Souhrn tvarů a rozměrů zubatých špachtlí, které se využívají pro plošné nanaášení lepidla.


Zubová stěrka pro aplikaci lepidel při pokládce dřevěných podlah. Výrobci lepidel uvádějí typ stěrky pro konkrétní použití. Výjimkou je lepení rozpouštědlovými . Spotřeba lepidla se může lišit závisostí na kvalitě . Podrobný popis produktu. Bna nanášení lepidel.


Zubová stěrka

Druh výrobku, Špachtle. Oblast využití, Interiér. Využití, Nanesení, Rozdělení, Lepení. Nářadí na dům, zahradu, rekonstrukce vše od značkového výrobce. Profi řada Storch a hobby řada Color Expert.


Přijímáme objednávky. Počet ks: Zpět nahoru. Specifikace Dotaz na produkt. Přední výrobce a dodavatel systémů pro fasády, omítky, zateplení, podlahy, dlažby a tmely.


Zubová stěrka

MAPEI zubová stěrka , č. Spokar vyrábí kartáče, štětce, telpoměry, potřeby pro úklid a domácnost, natěrače. Nabízíme nátěry, stěrky a slabovrstvé stěrky Sto AG SRN (Sto-Pox), stěrky ALIACHEM. PVC) se použije zubová stěrka s ozubením Anebo A3. U nasákavých podkladů se doporučuje lepení za mokra.


Při lepení homogenních a . Nanášení lepidla ULTRALITE Spomocí zubové stěrky č. A 1: 2- 3zubová stěrka A 2: cca 330. Velikost jednotky: 13kg. Lepidla pro elastické podlahoviny.


Aplikace pomocí: zubová stěrka A- A(PVC - CV) zubová stěrka B(koberce) Vysoušecí doba: cca - . Zednické nářadí, zahrada, nádoby Nářadí a pomůcky zednické Stěrky , škrabky, spárovačky Stěrka malířská zubová jemná. Pokud je vyžadována pod dlažbu hydroizolační vrstva, použijte např.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky