středa 14. září 2016

Sádra modelářská

Bílá modelářská sádra k vylévání licích formiček. Kvalitní modelářská sádra v kyblíku se používá k výrobě různých dekoračních předmětů např. Univerzální sádra určená pro vodoinstalační, elektroinstalační, stavební, topenářské a modelářské práce. Podklad musí být pevný, nosný, soudržný, bez prachu, . Modelářská sádra Almond LC pro výrobu sádrových forem pro odlévání.


Sádra modelářská

Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a příslušenství. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Vhodné pro podklad ‎: ‎Beton, Omítky Vlastnosti ‎: ‎Nalévatelný, Přetíratelné, Tvrdnoucí,. Pro odlévání do silikonových forem, výrobu sádrových forem pro odlévání keramiky apod. SÁDRA MODELÁŘSKÁ BÍLÁ kg.


Univerzálna sadra určená pre vodoinštalačné, elektroinštalačné, stavebné, kúrenárske a modelárske práce. Sádra modelářská bílá kg, Sádra bílá modelářská kg v sáčku. Určeno pro modelářské a stavební práce.


Poměr míchání je l čisté vody a kg sádry. Jemná sádra, vhodná k odlévání do forem. Odlévací sádra - 1kg . Biela modelárska sádra - na výrobu sádrových odliatkov. Modelárska sadra Modulan 1je ideálna na vyplnenie trhlín a otvorov. Je rovnako vhodná pre umelcov.


Nová generace univerzální Sádry bílé PRAKTIK určené pro vodoinstalační, elektroinstalační, stavební, topenářské a modelářské práce. Vylepšené vlastnosti:. Velmi kvalitní bílá sádra , která se používá pro dentální účely, obdoba klasické štukatérské ( modelářské ) sádry s tvrdostí tř. Mísící poměr: ml na . Paris sádra, půlhydrátová sádra , modelářská sádra, štukatérská sádra ▫ ~ of Paris mortar sádrová malta ▫ ~ smoothing srovnání vrstvy omítky, . Vaše hodnotenie: Alabastrová sadra na tvorbu plastík, modelov a foriem.


Sádra modelářská

Ideální materiál pro vyplnění děr a nerovností podkladu, práce v interiéru. Sádra pro stavebnictví, štukatérské výrobky, . Sádrové pojivo – síran vápenatý. Použitie: pre vodoinštalačné, elektroinštalačné, stavebné i kúrenárske . Objednávkové číslo. Sadra modelárska kg. Na vyrovnanie drobných . Název výrobku: PROGold Sádra bílá modelářská.


Identifikace látky nebo přípravku a společnosti nebo podniku. Obchodní název: Sádra. Určena pro vodoinstalační, elektroinstalační, stavební, topenářské a modelářské práce.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky