pondělí 12. září 2016

Palubky 19

Po ošetření tohoto kvalitního dřeva vhodnou . Vyberte si kvalitní palubky ze smrku, borovice, modřínu nebo dubu za vynikající ceny. Kvalitní palubky s minimálním kroucením od Marušík Holz s. Obkladové palubky tl. Palubka je vyrobena dle EU norem v různých kvalitách. Materiál je nejčastěji . Prodáváme podlahové palubky , obkladové palubky , plotovky - velkoobchod a. Symbol pírka = doprava zdarma při. AB, 141-, 17-, 141-, 17-, 13 ,-, 16-.


Palubky 19

BC, 135-, 15- . Při výběru palubek se musí brát v potaz jejich umístění – pro použití v exteriéru se doporučuje volit větší tloušťku (minimálně mm). Palubky , OSB desky, hranoly, podlahy a dveře. Modřín RHOMBUS, AB, Rhombus, , 9 4m, 32-. Pro použití v exteriéru je vhodné použít obkladové palubky minimální tloušťky mm nebo mm. Podlahové palubky sev.


Smrk, 23-, 28-, 14-, 17- . Používaným dřevem je smrk. Nabízíme za výhodné ceny dřevěné palubky ze smrkového dřeva typu KLASIK i SOFTLINE. Zadejte množství u Vámi . Skladem máme neustále smrkové obkladové palubky v tl.


Palubky 19

Nabídka je doplněna borovicovými. Při stálém nebo větším odběru Vám poskytneme slevu. Po domluvě Vám zajistíme.


Tyto obkladové palubky jsou vhodné i do místností s vyšším zatížením. Tam, kde nejsou nároky veliké a prioritou je cena, doporučujeme i palubky s tloušťkou. Akční saunové palubky osika o délce 1m - prvotřídní kvalita A - dovoz Finsko. Po zasunutí pera pokryje balík palubek 1m před 3m2. PALUBKY ( délka - m ). Ceník palubky ke stažení v PDF formátu.


Nabízíme podlahové palubky , obkladové palubky v profilech od cca 1x až po x 1mm. Vyrábíme obkladové palubky pro vnitřní použití v tloušťce mm, pro venkovní použití pak v tl. Jako interiérové obklady se používají jehličnaté (převážně smrkové) palubky menších tloušťek (do 19mm ) ze středového dřeva. K dispozici je široká škála profilů. I ty nejtenčí ( mm) podlahové palubky lze použít pro venkovní použití.


Smrkové palubkové obklady, vhodné$1do interiéru i exteriéru.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky