čtvrtek 15. září 2016

Denim metráž

Džínovina, riflovina nebo také denim , to vše představuje označení pro robustní. Neobjednávejte větší metráž. Bavlna se vzhledem džínoviny jednobarevné – modrá. Denim Simple – modrá. Nádherný úplet imitující vzhled rifloviny.


Ideální na legíny, trička, čepice apod. Riflovina, denim , džínovina v naší nabídce. Vyberte si kvalitní a zajímavé rifloviny, džínoviny, denimy na kalhoty, sukně, vesty a bundy. Bavlněná riflovina ( denim , džínovina) TWILL modrá, š. Pevná hustá riflovina nebo také denim či džínovina v jednobarevné středně modré. Kvalitní stálobarevný úplet.


Příjemný, prodyšný a měkký na omak. Přídavek elastanu zajišťuje tvarovou stálost. Jednobarevná růžová látka, metráž od firmy Free Spirit, kolekce Designer Solids. Typ lnu, který je praný, měkčený, stabilizovaný. Len je ušlechtilým materiálem.


Denim metráž

Je determinant elegance, tato organická látka oslovuje lidi, kteří se starají o . Směsová riflovina ( denim , džínovina) 1tmavě modrá žíhaná, š. Jednofarebná zeleno-žltá rifľovina - denim. Zloženie džínsoviny ​​bavlna, polyester, elastan. Metráž má šírku 1cm. Vhodný na povlečení, bytové dekorace.


Typ ľanu, ktorý je praný, . Detská metráž z čistej bavlny, vhodné aj na detské obliečky. Dětská metráž z čisté bavlny, vhodné i na dětské povlečení. Dobrý den , máme doma v metráži damašek k ušití ložního prádla. Moje mamka tvrdí, že ho máme doma možná i více let a že je od Vás.


Denim metráž

Indigo Washed from From Kaufman Fabrics, this heavyweight oz. Kč, Prodáváme a pokrýváme podlahy různými podlahovými krytinami, ceny máme nízké, nejnižší na internetu. Zajišťujeme dopravu i . Akce na tento týden - sleva krajky v metráži. Koberec BAKERO Cordoba je vyroben z viskózy a akrylu.


Zelená barva 5obrubu džíny strečové džínové materiálu. Podrobný popis - úplet tmavý denim s bílými hvězdami-zbytek cm. Velkoobchodní vzorkovna i sklad jsou otevřeny každý pracovní den od 8. Látky tištěné se vzory v metráži. Nastříháme Vám, kolik si objednáte. Polyester Viskoza Spandex gramáž: 2g italské kolekce.


Veľmi príjemná záležitosť na chladné zimné dni – vrchná strana vzorovaná teplákovina a zospodu teplúčke chĺpky. Technologie výroby: potisk.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky