pátek 30. září 2016

Bramac pro plus

Bramac pro plus

Anyag: rétegű PP, Resistant felülettel. Páraáteresztő képesség (sd):, ± m. Mimořádně pevná, difuzně otevřená, střešní fólie PRO PLUS RESISTANT 1spolehlivě chrání před zatečením vody v místě probití fólie hřebíkem. Aflati informatii despre pret si disponibilitate pentru Folie . V případě dvouplášťových střech musí být kladena celoplošně přímo na . Lze ji napínat volně . V katalogu nemáme podrobnější informace o BRAMAC PRO PLUS difuzni folie. Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu . Odporúča sa použiť pri sklone strechy min.


Bramac pro plus

Cena ‎: ‎od 14€ Cena bez DPH ‎: ‎12€ BRAMAC PRO PLUS 1Resistant - podstřešní. Nabízíme kontaktní podstřešní fólie, difúzní fólie či fólie pro větrané střechy. Faktor difuzního odporu µ ‎: ‎ BRAMAC PRO PLUS Resistant 1páraáteresztő tetőfólia. Elsősorban a beépített tetőterek korszerű alátéthéjazata.


A hagyományos, hálóerősítésű tetőfóliákkal ellentétben közvetlenül deszkázatra is fektethető, . U nás najdete vše co hledáte pro svou stavbu, nebo svůj projekt. Szarufákra szabadon vagy . Avantaje: protejează împotriva pătrunderii în . V prípade dvojplášťových striech môže byt kladená celoplošne . Bramac Dachsysteme International GmbH. Zastavte se na našich pobočkách a získejte za nákup střechy BRAMAC na 1mZDARMA roli folie BRAMAC PRO PLUS RESISTANT 140. Material, polipropilenă. Suprafaţa de acoperire, cca.


WI - difuzní folie pro použití na bednění i izolaci. Folie WI jsou vhodné pro použití ve sklonech nad 20°. Teljes méretű kép megtekintése. Termék kiegészítő adatok: 1. Má vyšší plošnou hmotnost . Taréj- és élgerinc: BasicRoll . Kémény- és falszegély ‎: ‎Wakaflex kémény- és f. Beépített tetőterek alátéthéjazata elsősorban. A BRAMAC PRO PLUS páraáteresztő tetőfólia elsősorban a beépített tetőterek korszerű alátéthéjazata.


Tető- és alátétfólia. Utilizare: -pentru poduri mansardate. Kč bez DPH, cena za roli . Rohová taška pultu pravá,. Abmessungen pro Rolle: Länge m, Breite m, Fläche m². Bedarf pro m² Dachfläche: m² (inkl. Überlappung).


Bramac pro plus

Pro odvětrání hřebene a nároží se používají odvětrávací pásy Metalroll, Figaroll nebo Figaroll PLUS. Quadro a Quadro Acoustic S lze místo pásu .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky