úterý 20. září 2016

Hladinový spínač hrh 5

Hladinový spínač hrh 5

Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a příslušenství. Hladinový spínač , funkcie, výstup 1x8A prepínací. Zabrání poškození čerpadla kvůli.


Hladinový spínač hrh 5

Popis zboží Elko EP HRH - hladinový spínač. Toto relé je určeno pro kontrolu hladiny ve studnách, jímkách, nádržích nebo tankerech. Kontrola hladiny s jedno i dvojstavovým kontrolovaním, nastaviteľná citlivosť i časové oneskorenie,meracia frekv. Vlastnosti: relé je určeno pro kontrolu hladiny ve studnách, jímkách, nádržích, bazénech, tankerech, zásobnících. Relé je určené pre kontrolu hladiny v studniach, nádržiach, bazénoch, . ELKO EP HRH - UNI hladinový spínač.


H a D) – dvouhladinový spínač vodivých kapalin. DODANIE TOVARU DO PRACOVNÝCH DNÍ. Vrámci jednoho přístroje. Katalogový list případně i . Dostupnosť: Na sklade. Spínač hladinový HRH - UNI . Twilight switch with digital time switch.


Hladinový spínač hrh 5

Predaj elektroinštalačného materiálu, káble a vodiče všetkých druhov, elektroinštalačný materiál, blezkozvodný materiál, svietidlá. Velkoobchod Maloobchod v . Použití je vhodné pro jímky, studny, . Nastavitelné časové zpoždění . Zvýšené krytí IP předurčuje hladinový spínač HRH -pro použití v. Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny, němčiny, španělštiny, italštiny, ruštiny . HRH-MS-VS-5A: hladinový spínač HRH-s instalačním stykačem VS425-( 25A kontakt) a motorovým spouštěčem MS- A. Relé pro kontrolu hladiny vody ve vrtec - hmmm. Kompletní hladinový spínač v krabici.


Relé hladinové, Elko HRH - UNI. A, nastavitelné zpoždění 5–sekun nastavitelná .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky