pátek 30. září 2016

Licova cihla

Hledáte cihla licova ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . Lícová cihla šancovka . Tato cihla se vyznačuje dostatečnou pevností, . Rozměr, 2× 1× mm. Barva, červená, oranžová. Třída objemové hmotnosti, 8. Nasákavost ( ), - 18.


Radioaktivita (-), 26. U nás najdete vše co hledáte pro svou stavbu, nebo svůj projekt. Malenovicích, je stavební prvek určený především pro stavbu komínů, pilířů a dalšího . LÍCOVÁ CIHLA - OSTRÁ HRANA, x 14 . Popis: Nabízím lícovou cihlu nebarevnou o rozměrech . Jsou vhodné jako řešení fasády rodinného domu či velkých objektů nebo jako povrchová úprava při . Ražené cihly se vyznačují dlouhou životností, stálobarevností a vysokými užitnými vlastnostmi. Díky technologii výroby je každá cihla jedineční kus.


Vapenopiskova cihla bez malty - lepidlo 2mm. Tento pin objevil(a) Simona Slavětínská. Objevujte (a ukládejte) své vlastní piny na Pinterestu. Parametry zboží KS: ks.


ZDICÍ CIHLA se používá ke stavbě plotových podezdívek, sloupků, zdiva, izolačních přizdívek, zdění jímek, energovodů, k překrývání kabelů atd. Cihelna Polom je výrobce vysoce kvalitních plných, voštinových, dutinových , mrazuvzdorných lícových cihel a ruční cihelné dlažby s dlouholetou tradicí. Ražená cihla raženou cihlu poznáme snadno podle raznice na lícové straně.


Název produktu, Bílá lícová cihla NF. Množství na paletě, 3ks (paleta: Paleta 80x1za 2Kč (vratná za 2Kč)). Pálené lícové cihly se na území ČR původně využívaly především u technických a průmyslových staveb.


Licova cihla

Změnu přineslo až období . Nákup bez rizika: dní na vrácení. Oceňuje se však i její přínos při úspoře energií, její dlouhá životnost,. Pálená cihla KLINKER bývá díky zvuku, který vydává při poklepu, označována. Klinker- cihla lícová děrovaná NF. Dům a zahrada - Licova cihla bazar.


Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Cihla nosná lícová - 1. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Obrázek Zobrazit větší. Rozvoz zakoupeného zboží po Mladé Boleslavi zdarma.


Licova cihla

Projekty koupelen a kuchyní. BL1- Gold Brickland. Rustikální lícové cihly se vyrábí ražením ve formách, cihlové pásky řežeme přímo z lícových cihel, je tak zaručen stejný odstín cihly i pásku. Velký výběr obkladů v designu lícových cihel.


Vyberte si Váš nový obklad v našem e-shopu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky