pátek 23. září 2016

Betonové dlaždice bazar

Vyberte si co potřebujete z 1aktuálních inzerátů betonová dlažba. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším . Stavební bazar - nářadí, stavebniny: dlažba. Rezacka na dlažbu lux-tools dlažby obklady velka.


Jedna se o 25ks luxusních betonových desek. Prodej betonové (hladká, tryskaná, vymývaná), pryžové a zatravňovací dlažby. Exteriérové dlažby - inzerce.


Obklady a dlažba z přírodního kamene za nejlepší ceny. Betonová dlažba v imitaci. Poptávám nákup použité zámkové dlažby v tloušťce 80mm. Prodám betonovou dlažbu s dokonalou imitací dřeva. Starší betonová dlažba zdarma, dlaždic možno i jednotlivě, rozměr 68x58cm, tlouštka 6cm . Vhodná i jako zátěžová dlažba silná 5cm.


Jeden mstojí 19- Kč. ROZMĚR 40x19x… 1- Kč. Zkuste štěstí v aukci nebo Kup Teď. Maxi betonová dlažba v imitaci dřeva visibility . Levná betonová dlažba, zámkové dlažby, betonové dlažby, plošné dlažby, zdící prvky, dlažby II jakosti.


Pro bližší informace o. Internetový bazar, inzeráty, inzerce zdarma,. Sháním dlaždice dlažby canada rosso, která se běžně . Kvalitní betonové venkovní dlažby, zdicí prvky, výrobky venkovní architektury, schodišťové prvky a fasádní desky. Mám zájem o staré betonové dlaždice k venkovnímu použití, nerozbité, m2.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky