středa 28. září 2016

Šusťák metráž

Šusťák metráž

KENT fuchsiová, látka metráž. Materiál je vhodný na volnočasové oblečení (bundy, kalhoty, vesty). Je perfektní pro svrchní oděvy , pro vytvoření stylové pláštěnky a další projekty pro které využijete tyto vlastnosti.


Doprodej skladových zásob látek. Vhodný na bundy, kalhoty, overaly, fusaky apod. Voděodolný šusťák bordó. Vše pro kreativní tvoření, korálky a bižuterní komponenty, textilní galanterie, metráž látek. Krásná kvalitní šusťákovina, za zajímavou cenu.


Velmi kvalitní pevná a zároveň jemná . Prodej jednobarevných tenkých šusťáků se zátěrem. Minimální odběr cm. Nejprodávanější, Seřadit podle. Oděvní šušťák – látky v metráži.


Látky v balíčku mohou být kazové. Mohou na nich být nedotisky, vady, špína, díry, tkalcovské vady, švy, rozmazané barvy apod. Popis: Rozměr 1x m. Osobní odběr v Plzni nebo . DALŠÍ DETAIL ČESKÝ Kvalitní nepromokavý-, prodyšný šusťákový materiál, šusťákovina žlutá, materiál 1 polyester . KOČÁRKOVINA KYTIČKY . K provozování webu DůmLátek.


Metráž , prodej-mi-latky. Vyberte si látky, metráž , galanterii, střihy a pomůcky pro stylové šití v jednom z našich sedmi obchodů nebo e-shopu. Získejte designové dětské látky v metráži speciálně atestované pro děti. Při nákupu většího množství poskytujeme velkoobchodní slevy a poštovné od Kč.


Šusťák metráž

Nabízíme Vám bavlněnou metráž , která je k dispozici v mnoha barevných variantách,. Kočárkovina - šusťák - červená metráž - Kočárkovina - jednobarevná . Dále je možné použít i na sedací vaky, potahy židlí, zahradní nábytek, . Velkoobchod s metrovým textilem. Naším hlavním cílem je poskytnout svým zákazníkům kvalitní látky za velkoobchodní ceny. Originální a kvalitní bavlněné látky. Softshell panda na mintu.


Jednobarevná i potištěná metráž. Výhodný nákup na Mavatex. Kapka vody na hydrofobní ploše neuvěřitelné video.


V našem eshopu naleznete nánosované materiály zajistí vašim výrobkům pro volný čas, outdoor a sport špičkové užitné parametry a nevšední design.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky