pátek 23. září 2016

Beton strančice

Beton strančice

Vyrábíme kvalitní beton , který je základem pro stovky staveb po celé České republice. Automatický, počítačem řízený provoz. Betonárna je pro zimní období vybavena . Pohledový beton různých struktur je na podlaze, stropech, stěnách, objekt sám včetně střechy je vylitý z cca. Strančice, Svojšovice.


Obchodního rejstříku - majitelé, . Výroba betonu , prodej písků, drtí a štěrku s rozvozem. Vyrábíme monolitické konstrukce po celé ČR, jmenovitě: monolitické konstrukce Praha, . Zabýváme se výrobou, prodejem a rozvozem betonových směsí, písků i drtí. Zhotovujeme základy, hrubé stavby, opěrné monolitické stěny a desky k. Přečtěte si reálné recenze a zkušenosti opravdových zákazníků.


Ateliér ‎: ‎ ARCHITEKTURA s. Výstavba základů, základových desek a hrubých staveb. Plně automatická počítačem řízená betonárka. Kontaktní osoba: Karel Kočí – jednatel.


Beton strančice

Antonín Gryc – jednatel. Klíčová slova: beton. Představujeme Vám plně automatizovanou betonárnu nedaleko Prahy. Na převoz betonu máme . Akorát tento beton je plný keramzitových kuliček, takže pak má . Investor vyrábí a prodává beton, je to jeho pracovní náplň.


Administrativní budovu společnosti Beton Stránčice navrženou architektem . Zobrazit všechny provozovny. Identifikátor profilu zadavatele ve VVZ. Adresa profilu zadavatele na e-tržišti. Organismus uvnitř betonu. Všude byl použit pohledový beton o šířce jednoho metru.


Opírá se o betonovou desku psacího stolu, kterou tu odlili, a z . Společnost vznikla příznivým tlakem trhu na realizace kompletních dodávek staveb z naší sesterské společností Beton Stránčice s. Výroba, prodej a rozvoz betonových směsí, písků i drtí. Zhotovení základů, hrubých staveb a desek k rodinným domům. Stavba vznikla inovativní technologií z lehkého betonu.


Samozřejmostí je doprava betonů a ostantích materiálů na místo určení našimi vozy,. Stránčice , Kozojedy, Nedvězí, Sluštice, Masojedy, Kuří, Křenice, Jevany,. Firmy z kategorii Dopravní a manipulační . Cechia Persona di contatto: Karel Kočí Tel.


Vítejte na portále Frýdek Místek - katalog firem pro STRANČICE obec a široké okolí. Seřadili jsme pro Vás všechny firmy dle oboru podnikání Dopravní a .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky