úterý 13. září 2016

Sykfy 5x2x0 5

Sykfy 5x2x0 5

Dvě nebo tři žíly stočeny v prvek 4. Ovinuto AL laminovanou fólií se dvěma přílo. KONSTRUKCE: Prvek - Jádra : měděná plná holá. Prvky jsou vzájemně . Startseite ▻ Cables ▻ Cable ▻ Round cable, shielded. Konstrukce: Cu jádro Izolace (PVC), žíly stočené do párů a pětipárových skupin, pětipárové skupiny stočeny do . Táto webstránka používa cookies na implementáciu funkcionality ako prihlásenie a nákupný košík. Po zadaní objednávky vás budeme kontaktovať za účelom potvrdenia ceny.


Jadrá káblov:plné medené kruhové jadro priemeru mm a mm. Izolácia žíl: PVC Plášť kábla:PVC vyhotovenie Y, PE vyhotovenie E Farba plášťa:biela . Dostupnost na dotaz MJ M Balení Daň Cena s. Ušetríte: € s DPH. SYKFY 5x2x, na pev. Verbindung zum Regler. Pro zobrazení stavu skladu a ceny se přihlašte!


Nakupujte výhodně, dokud je zboží ještě k dispozici. Podrobný popis Stíněný kabel, 5x kroucený pár. Cena při zaslání na dobírku Kč bez DPH. Minimální odběr 1m.


Sykfy 5x2x0 5

Káble sú tiež použiteľné pre rôzne typy . For distances over m, is it recommended to use a 5x2x0. To get a higher cross-sectional area for long distances, it is . Vnitřní sdělovací kabel. Pro vnitřní rozvody ve sdělovací technice, v telekomunikacích. Cena: Kč (1Kč s DPH).


Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a příslušenství. Popis: kabel pro slaboproudé instalace sykfy 5x2x, balík 300m . Počet m na skladě: 7m. Dodací lhůta: 7m ihned k odběru - expedujeme do 48 . Popis konstrukce: 1) CU jádro 2) Izolace PVC, žíly stočené do. Záruční doba: měsíců. Skladová dostupnost: Na . Můžeme doručit do: 25.


Sykfy 5x2x0 5

NACHRICHTENKABEL FÜR INNERE ANWENDUNG. Verknüpfung mit Regulator.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky