středa 7. září 2016

Sklenářství třebíč

Sklenářství v Třebíči a okolí. Provozujeme sklenářství v Třebíči. Provádíme veškeré sklenářské práce a opravy.


Vyrábíme akvária a terária, řežeme skla a zrcadla na míru, dále pak . Výroba izolačních skel, veškeré sklenářské práce, nábytkové sklo, zrcadla, fazetování, gravírování, kalení, ohýbání, pískování, polykarbonáty, plexiskla. SKLENÁŘSTVÍ DOVOS - DOČEKAL. Jiří Kučera - sklenářství Brno.


Jsme rodinná firma z Vysočiny. Zabýváme se kompletním opracováním plochého skla. Nabídka sklenářských prací. Výroba a prodej skla, zrcadel, oken, dveří i autoskel. Provádění rámování obrazů a zrcadel včetně prodeje reprodukcí.


Sklenářství třebíč

Hodnocení:recenze - hodnotit. Detailní informace o firmě. Adresa, kontakty, otevírací doba, mapa vše přehledně na jednom místě. Pracovní pozice Dělník - obsluha řezacího stolu. Najděte dodavatele pro téma sklenářství.


Poptávky jsou zdarma, firmy vybíráte podle referencí. Vybudujte si jméno a získávejte zakázky. Katalog firem KDOMITOUDĚLÁ. Jen ten nápis Heřman Glasner sklenářství Třebíč.


Tahle židovská rodina, v Třebíči usazená po staletí, se tradičně zabývala sklářstvím. Skotechnik je sklenářství s pobočkami v Jindřichově Hradci a Táboře. Jindřichův Hradec, Kačlehy, Praha, Vrchlabí, Třebíč , Tábor, Waidhofen, Windigsteig. Michal Kysilka - sklenářství, rámování Ledeč nad Sázavou.


Poslední aktualizace: 9. Kunovice Plný úvazek. Karel Prokeš Třebíč Plný úvazek. Naše firma Dovos Milan Dočekal Třebíč, nabízí sklenářství, rámování. V naší nabídce najdete skla, izolačního skla, dvojskla typu DITERM . Hledáte zkušené sklenářství , které se v krátké době postará o zhotovení nebo úpravy.


Pomohl Vám tento kontakt? Podpořte nás kliknutím . Manuální zručnost, znalost práce na pc. Adersa, kontaktní osoba, tel.


Vyhedejte i osattní firmy v kategorii Rámování, paspartování v obci TŘEBÍČ 1. Veškeré sklenářské práce.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky