středa 14. září 2016

Kabel cyky 5x10

Káble CYKY s medeným jadrom s PVC izoláciou sú určené pre pevné uloženie v suchom . Silový kabel 5xmms PVC izolací, typ CYKY 5x10. Technické parametry: počet vodičů: průřez vodiče: . Kábel pevný CYKY -J 5xpvc čierny na Hagard. Výrobca: Draka Kabely, s. Po zadaní objednávky vás budeme kontaktovať za účelom potvrdenia ceny. Učel použitia kábla a . Pro instalaci přímo pod omítku, do bytových jader a pro ukládání do trubek a lišt. PVC insulated and PVC sheathed power and control cable.


Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a . BAREVNÉ ZNAČENÍ VODIČŮ: HNĚDÁ, ČERNÁ, ŠEDÁ, MODRÁ, ŽLUTOZELENÁ KABEL CYKY -J 5xKonstrukce 1. Měděná plná holá jádra 2. Elektrický kábel CYKY -J 5x10mm pre pevné uloženie. Používame ho ako prívodný kábel. Predaj elektroinštalačného materiálu, káble a vodiče všetkých druhov, elektroinštalačný materiál, blezkozvodný materiál, svietidlá. Velkoobchod Maloobchod v . Es fehlt: cyky Cyky 5x- Vyhľadávanie na Heureka.


Kábel CYKY je určený pre pevné uloženie v interiéri, exteriéri, v zemi, v betóne, pod omietku a pre ukladanie do ochranných trubiek a líšt. Inštalačný medený kábel CYKY -J 5xpre pevný rozvod elektrickej energie, bez mechanického namáhania. Má trojí izolaci složenou z vrchního pláště, vnitřní nehořlavé . Colour of sheath: black, UV resistant. Core identification: CYKY -J. Business Type: Manufacturer.


For fixed installation in interior premises, cable ducts, in the open air, in water – as. Key Word 2: Cyky Cable. Inzerát kabel CYKY 5x, 126m v okrese Ostrava-město, cena 79Kč, od cieluch.


Použití : Kabely jsou určeny pro pevný rozvod elektrické energie v zemi nebo ve volném prostředí . Kabel NKT CYKY -J 5xRE (v metráži). NYM 5xvon HV bis UV. CYKY ist tschechisches Erdkabel und daher sicher für feste. Kategória výrobku: vodiče s izoláciou a plášťom. Kabely CYKY jsou určeny pro pevný rozvod elektrické energie v zemi nebo ve.


METERWARE NYM-J 5xmm² RE Mantelleitung grau 5xqmm. Ražotājs, Draka Keila. Kabely a vodiče Nn Cu silové dle ČSN a VDE do CYKY - J 5x10. Kód výrobce: CYKY 5x10.


Pro zobrazení stavu skladu a ceny se přihlašte! Dobrý den, zaujal mne Váš inzerát ( kabel CYKY 5xmm2) na Bazar. Prodám kabel CYKY 5xmm2. Price valid for existing warehouse stock.


Available quantity: Out of stock.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky