středa 28. září 2016

Cihla bílá

Cihla bílá

Vápenopískové cihly jsou určeny pro bytovou i průmyslovou výstavbu a používají se jak pro podomítkové, tak i pro režné zdivo. Jsou mrazuvzdorné, s vysokou . Hmotnost ‎: ‎ks je 4. V interiéru se dá užít jak pro nosné, tak výplňové dělící stěny. Praha Cena platná při odběru min.


Cihla bílá

Popis Pro zdění svislých konstrukcí všech typů staveb. Parametry zboží KS: ks. Cihla bílá 240x115x71. S NÁMI je stavba radost. STAVEBNINY HLADKÉ ŽIVOTICE.


KB cihla plná pohledová Bílá. Dům a zahrada - CIHLA BILA bazar. Vybírejte z inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den.


Najděte co potřebujete ve . Krásné bílé cihly , momentálně ve formě dvou sloupků - čerstvě zkácené. Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů bílé cihly. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém . Obrázek Zobrazit větší.


U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba porovnat . Název produktu, Bílá lícová cihla NF. Množství na paletě, 3ks (paleta: Paleta 80x1za 2Kč (vratná za 2Kč)). Povrch desky LEMURINE cihla je potažen práškem z . Kulaté hodiny na skle Bílá cihla , zeď, pozadí. Galerie produktu: ZOBRAZIT JAKO: bila - cihla -zed-pozadi. Materiál: vinylová tapeta.


Cihla bílá

Role: 1x m. Vlastnosti: otěruvzdorná, světlostálá, navazování vzoru, za sucha . Nudí vás obyčejná bílá zeď, ale do pestřejších barev se vám nechce? Stylový motiv bílé cihly je to pravé, pokud toužíte po . Vhodná pro vnitřní i obvodové zdivo. PVC obkladové panely jsou v imitaci cihly. Tyto panely jsou 3D proto při nalepení vypadají opravdu nádherně. Technické údaje Rozměry: . Obklady jsou vyrobeny z tvrdého extrudovaného PVC bez obsahu Pb.


Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním těchto webových stránek .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky