pátek 24. července 2015

Ytong nosné zdivo

Ytong nosné zdivo

Tvárnice pro obvodové a nosné stěny. Používají se pro vytváření nadpraží okenních a dveřních otvorů ve zdivu z. Tentokrát se podíváme na to, jak postupovat při stavbě nosných zdí a . Podívejte se, jak správně postupovat při zdění obvodového nosného zdiva. Svislé nosné konstrukce.


Ytong nosné zdivo

Vodorovné nosné konstrukce - stropy. Nadzákladové zdivo představuje spodní část stěn zděných objektů. Před položením další vrstvy očis- tíme povrch tvárnic od prachu a nečistot. Na objednávku, dodacia lehota dohodou.


V prípade záujmu, kontaktujte našich odborných poradcov. Pórobetonové vnitřní nosné zdivo v naší nabídce ON-LINE! Nosné i nenosné obvodové a vnitřní stěny, ztužující, výplňové a požární . Ytong-nosne-preklady. Přímo na zdivo bez nutnosti předchozí úpravy. Kód: skladem Dostupnost: bez DPH: 8Kč.


Ytong nosné zdivo

Nenosný překlad a příčkovky. Suché maltové směsi a nářadí. Jsou zhotoveny z pórobetonu a jsou vyztuženy . Svými statickými vlastnostmi se vyrovnají páleným zdícím systémů. Silka - vápenopískové tvárnice pro akustické zdivo a nosné zdivo s vysokou pevností.


Snadná a rychlá montáž. Minimalizace tepelných mostů. Kombinace s jinými stavebními materiály. Vzhledem k téměř identickému. Při zohlednění rozdílů mezi mate- riály je možné tvárnice Silka kom-.


Náš projekt má v každém patře nosné zdi úplně jinak. Koukám do svého projektu a projektant napsal do technické zprávy, že nosné zdivo bude z Porothermu(jak jsem si přál), ale zároveň tam napsal, že nenosné . Tepelněizolační desky Multipor. Reakce na oheň: Třída A1. Kamarád zedník mi poradil Porfix, že má stejné vlastnosti jako ytong a je levnější. Volil bych varintu nejlevnější, bude to jen zakryté nosné zdivo.


YTONG - tenkovrstvá zdicí malta. Nosné , obvodové zdivo , příčkovky s PDK nebo hladké bloky, U profily, . TEPELNĚIZOLAČNÍ TVÁRNICE. Napojením nosné stěny vytvoříme plnou vazbu s obvodovou stěnou.


Tento výrobek byl smazán a již nebude k dispozici. STROPY železobetonová deska.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky