čtvrtek 30. července 2015

Velux střešní výlez

Velux střešní výlez

Více informací najdete zde. STŘEŠNÍ VÝLEZY VELUX - SLEVA na střešní výlezy VELUX dřevěná i plastová. Nejznámější střešní výlezy na českém trhu. Společnost VELUX byla . Také mají velký podíl na efektivním prosvětlení.


Velux střešní výlez

Výlez vám umožní snadný a bezpečný vstup na střechu. VELUX nabízí správné řešení pro každou střechu. Střešní výlez - zde naleznete přehled vyráběných vikýřů na šikmé střechy.


Na výběr je střešní výlez GXL pro vytápěný prostor, vhodný do . Křídlo se otevírá směrem ven a umožňuje variabilní . Střešní bezúdržbový výlez Velux GXU je otevíravý směrem ven a ovládá se pomocí kliky umístěné na boční. Variabilní možnost osazení závěsů a. Možnost zajištění pootevřeného křídla ve ventilační poloze. Výrobky značky: VELUX. Pro prostory, které nejsou určeny k obývání.


Velux střešní výlez

Má rozměr 46x61cm a nastavit lze levé i pravé otevírání. Vybaven je i pojistkou při otevření. Skupina VELUX vyvolala revoluci v konceptu střešních oken. Dnes jsme pověstní svojí schopností vyvíjet výrobky nejvyšší kvality, které nastavují průmyslový . Máte vybrané filtry: Velux , vylez. Potřebujete střešní okna?


Používá se na prosvětlení prostoru pod střechou a na větrání. Okno se vyklápí směrem ven. Střešní zateplený výlez Velux GXL Celodřevěný střešní výlez Velux GXL je výlez nejvyšší řady od výrobce Velux. Našim dodavatelem je firma VELUX , která již 60let pomáhá lidem využít.


Zateplený střešní výlez GXL je otevíravé okno . Výlez GXU má všechny výhody střešních oken. Kromě toho má však boční panty, které nabízejí velmi pohodlný přístup na střechu. Ventilační klapka se ovládá pomocí madla v horní části . Díky bílé bezúdržbové vrstvě . Kvalitní zpracování a příjemné ceny.


Výlez se dodává včetně univerzálního lemování pro vodotěsné zabudování . Podrobnosti: Sklon střechy. Ovládání GXL je otevíravé okno, ovládá se pomocí kliky . Vnitřní rozměr výlezu . VELUX dodatečnou pětiletou záruční dobu na střešní okna VELUX včetně. Systém střešních oken VELUX , výlezů, světlovodů, montážních doplňků, lemování, rolet a žaluzií pro střešní okna VELUX.


Provádíme komplexní dodávku a montáž střešních oken. Výběr a konzultace na naší značkové prodejně zdarma.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky