čtvrtek 30. července 2015

Jak vyrobit věnec ze šišek

Vánoční věnce, které jen tak nekoupíte. Zkuste si vyrobit některý z vybraných věnců ze šišek. Originálně tak ozdobíte vchodové dveře nebo prostřený stůl.


Jak vyrobit věnec ze šišek

Popis, jak vyrobit vánoční věnec ze šišek. Abychom utvořili věneček, obtočíme zbylým drátem opět první šišku, pak drát zamotáme do vrtulky. Teď mám na mysli třeba mech, skořápky bukvic, žaludy anebo třeba právě šišky.


Dnes si ukážeme, jak z šišek udělat opět krásný atypický věneček. Proč ale zbytečně utrácet za často kýčovité a především předražené ozdoby, věnce a svícny, když si vkusnou dekoraci snadno můžeme vyrobit doma. Trochu neobvyklý, ale krásný vánoční věnec si můžete vyrobit i ze šišek a zvládne to každý.


Jak vyrobit věnec ze šišek

Příprava a výroba je jednoduchá, posuďte sami. Kdo by to nechtěl mít doma na Vánoce pěkné? Přinášíme inspiraci, jak si svůj domov v tento sváteční čas doslova. Návod jak si zhotovit adventní věnec ze šišek a vánočních ozdob.


Takto zhotovený věnec. Nádherné dekorace ze šišek si snadno vyrobíte sami za pár korun. Pro inspiraci jsme pro vás našli více než padesát fotek, které si můžete . Adventní věnce z chvojí jsou krásné, voňavé, a proto i velmi.


Máme pro vás stejně působivý věnec z šišek , který vydrží klidně až do Silvestra! Pokračujeme v podzimním zdobení našich domácností. Všichni víme, že nastává období věnců – podzimní věnce , dušičkové věnce , adventní . Jak vyrobit věnec na Dušičky. Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti.


Věncový korpus si můžete buďto koupit, nebo sami vyrobit. Báječně vypadá i věnec z pouhých šišek. Na našem blogu už vyšlo několik návodů, jak věnec (ať už adventní, na dvře, nebo třeba na Dušičky) vyrobit. Na dušičkový věnec doporučuji . Jejich krásu však oceníte zejména při výrobě adventních věnců.


Nebo vám šišky neustále domů přináší děti? Můžete si z nich vytvořit originální adventní věnec. Zapojte do výzdoby vlastní šikovné . Nejhezčí věc na adventním věnci k zavěšení je… že se dá vyrobit z. Vykouzlit nevšední adventní věnec můžete ze šišek , žaludů, ořechů, listů . Statice zvané limonky pěkně v kruzích vetknuté do věnce dokážou vazbu rozzářit mnoha barvami.


Květenství v bílých, modrých, rumělkových i . Zvlášť, když si chcete vyrobit letošní adventní věnec vlastnoručně. Z obyčejných šišek vykouzlíte neobyčejné vánoční dekorace .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky