pondělí 27. července 2015

Cena divočáka

Cena divočáka

MAKRO - detailní informace, návody na přípravu, dostupnost dní v týdnu, recepty, akce, tipy ze sortimentu a aktuální ceny. Zvěřinu si můžete koupit za maloobchodní ceny v naší prodejně. Ceny masa z divočáků jsou na stejné úrovni jako minulý rok. Zatímco cena hovězího a vepřového masa kvůli suchu a nedostatku obilí zdražuje . Zvěře je dostatek, i když stále má o něco vyšší cenu.


Cena divočáka

Nejlevnější zvěřinou je určitě divočák , míní Igor Ancorge ze soběšického Mysliveckého . Maso libové,žádný tuk, stahuje se jako divočák ,chuťově jako zvěřina. Mám vrhy,starší cena 4kus a mladší cena 3kus. Celoroční výkup zvěřiny za dobré ceny. Na odkup zvěřiny jsme připraveni uzavírat obchodní smlouvy a poskytovat garance.


Uvedená cena je za 1kg. Objednávat můžete v jednotkách kilogramů. Přesná cena Vám bude sdělena po zvážení. Chlazené maso skladujte a uchovávejte při. Divočák kýta je velice chutné šťavnaté maso,.


Cena divočáka

Tepelně opracovaný zvěřinový výrobek. Zbojnický bok bez kosti. Uzený bok z divočáka ve směsi koření. Ceny jsou za kg, lze na objednávku vyrobit i na přání (v lovecké sezóně).


Třídit dle: Název položky. Na kostky krájený guláš z divočáka. Prodám kanadské pastevecké prase. Výkupní ceny divokých prasat padají. Můžou za to veterinární opatření kvůli africkému moru, ale také to, že divočáci jsou přemnožení.


Salám z divočáka (kančí) vyrábíme ze zvěřiny, která pochází výhradně z českých lesů. Dá se však odhadnout, jaký bude vývoj výkupní ceny zvěřiny. Ušetříte: Kč s DPH.


Konzerva s masem z divočáka. To nepokryje ani zlomek nákladů. Maso z divočáka po myslivecku Rekord za akční ceny.


Pro peníze fakt nikdo . Bližší informace získáte od kontaktních osob na . Zajíců je málo, naopak klesla cena divočáků. Lovci v uplynulém mysliveckém roce, který skončil koncem letošního . Kartáč na vousy ze 1 vlasů divočáka 1.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky