pondělí 13. července 2015

Šamotová výmazová hmota

POZOR Toto zboží je možné objednat pouze při volbě osobního . Hmota je určena pro vymazávání spár cihel přímo v ohništích krbů, udíren a prasklin šamotových vyzdívek kotlů. Pro rozmíchání této suché hmoty si. Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a příslušenství.


Šamotová výmazová hmota

Labar Šamotová výmazová hmota žáruvzdorná kg. Hledáte Šamotová výmazová hmota 1kg? U nás najdete vše co hledáte pro svou stavbu, nebo svůj projekt. Používá se pro spárování a opravy krbů kamen, na lepení šamotových desek. Po vytvrdnutí je odolná . Specialisté na drogerii a kosmetiku.


Nakupte si Šamotová výmazová hmota 1kg Kitt za 2- Kč online. Doručení až domů nebo osobní odběr. Zahradní a sezónní produkty Ostatní Šamotová výmazová hmota 5kg. Upozornění: poslední kus skladem! Vlepování šamotových prvků, opravy kamen, krbů a všech druhů topenišť.


Šamotová výmazová hmota

AMOTOVÁ VÝMAZOVÁ HMOTA kg. Hmota se ředí vodou a vodním sklem v poměru: kg hmoty a roztok ze 1ml vody. Další slevy stavebnin na . Obsah sáčku se před pouţitím mísí s vodou v . IDENTIFIKACE LÁTKY NEBO PŘÍPRAVKU A SPOLEČNOSTI NEBO PODNIKU. Identifikace látky nebo přípravku: Šamotová výmazová hmota.


Použití: vyzdívání kamen, pecí a dalších staveb odolávajících vysokému žáru. Podklad: kamna, krby, topenišzě. Pro stavby a vyzdívky topenišť. Hmota šamotová výmazová 1kg - Na stavbu a opravu vyzdívky menších topenišť.


Použití: Šamotová výmazová hmota se používá při stavbách a opravách vyzdívky menších topenišť všeho druhu. Navštivte akcniletaky. Stránky letáků zobrazujeme s přehlednými . Kittfort v akci Teta drogerie od 8. Nakupujte na našem e-shopu za skvělé ceny.


Krátké termíny dodání veškerého sortimentu barev a laků. Použití k bezbarvé povrchové úpravě dřeva nezasychá, vpíjí se lze tónovat naodstíny jako lazurovací laky. Balení 500ml, a 10 . Novinka-šamotové cihly, šamotové desky, šamotová výmazová hmota. Nabízíme širokou škálu šamotových cihel, desek, pásků a malt pro stavby .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky