úterý 21. července 2015

Cyky 5cx2 5

Měděná plná holá jádra 2. Srovnejte ceny , přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a příslušenství. Maximální provozní teplota při zkratu. Obrázky jsou pouze ilustrativní. Kabel Cyky -J 5cx, 5. CYKY 5J ( 5Cx, ). Barevné značení žil - C (J) = černá . Má trojí izolaci složenou z vrchního pláště, vnitřní nehořlavé . Po zadaní objednávky vás budeme kontaktovať za účelom . Pro pevné uložení ve vnitřních a venkovních prostorách, v zemi, v betonu. Kábel je istený ističom . Na seznam Přidat na seznam.


Cyky 5cx2 5

V katalógu nemáme podrobnejšie informácie cyky 5x, 5. Nižšie nájdete tovar v internetových obchodoch, ktorý zodpovedá vašej otázke. Colour of sheath: black, UV resistant. Availability: In stock.


Izolace (PVC), žíly stočené do. Infor- mativní hmot- nost. Pro zobrazení stavu skladu a ceny se přihlašte! Prodám české kabely Cyky -j nové nepoužité originální balení po 100m.


Cyky 5cx2 5

Počet kusů v balení, 100m. Bezeichnung, H05RR-F. Minimální teplota skladování, -. Package quantity, 1M. Manufacturer, NKT Cables.


Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém . Predaj elektroinštalačného materiálu, káble a vodiče všetkých druhov, elektroinštalačný materiál, blezkozvodný materiál, svietidlá. Velkoobchod Maloobchod v . Pokud máte nějaké dotazy, obraťe se prosím na naše zákaznické centrum. Zvětšit obrázky - zoom. Technické parametry:počet vodičů: 5průřez vodiče:. Svítidla v online prodeji.


LEISTUNGSKABEL MIT PVC-ISOLATION. Kategória výrobku: vodiče s izoláciou a plášťom. Menovitý prierez jadra: 2. Jeho využitie je pre pevný rozvod elektrickej energie v zemi . Nově přehlednější a rychlejší.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky