úterý 14. července 2015

Ytong heureka

Ytong heureka

Tvárnice YTONG pre nosné steny s vyššou pevnosťou 600/250/200. Tento škrabák na Ytong je nenahraditeľný pomocník pre. YTONG Multipor 50x390x60 mm - tepelně izolační deska Ytong Multipor minerální izolační deska Evropská technická registrace ETA-05/00Všeobecná.


V katalogu nemáme podrobnější informace o OBVODOVE ZDIVO YTONG. Nenosné priečkovky Ytong Klasik sa vyznačujú vysokou pevnosťou v tlaku, nízkou objemovou hmotnosťou a požiarnou odolnosťou. Murovanie s priečkovkami . Na zlepšenie naśich služieb používaneme na našich stránkach cookies.


Používaním tohto webu súhlasíte s uchovávaním cookies. Ytong - priečkovka P2-5100mm (paleta). Pórobetónová priečková tvárnica YTONG Klasik 5x 2x 1mm. Na zoznam Pridať na zoznam.


K porovnaniu Porovnať. Prodej tvárnic PORFIX za nejlevnější ceny po celé ČR,zboží dodáváme po celé ČR a SR s DOPRAVOU ZDARMA, dle obchodních podmínek firmy. XELLA YTONG stropní a střešní nosníkY175C 00/C. Predaj hydroizolácie, asfaltových pásov, lepenky vysokej kvality.


Doprava od Kč; Skladem přes 4kombinací barev a velikostí u každého motivu; spokojenost dle Heureka. Tvoríme digitálne zážitky. Navrhujeme dizajn, programujeme, vytvárame eshopy, web prezentácie a aplikácie. Bloczki YTONG ENERGO gr.


Prodáváme modely a modelářské příslušenství. Nabízíme RC modely, plastikové modely, sběratelské modely, autodráhy a makety lodí. Tvárnica pre obmurovky YTONG (75x249x5mm) hladká.


Presná tvárnica priečková.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky