úterý 14. července 2015

Oprava nábytku brno

Oprava nábytku brno

Najděte dodavatele pro téma oprava nábytku. Poptávky jsou zdarma, firmy vybíráte podle referencí. Vybudujte si jméno a získávejte zakázky. RENOVACE NÁBYTKU Zuzana a Vít Chvátalovi. Profesionalita Individuální přístup Maximální péče.


Aktuální katalog firem v kategorii renovace nábytku Brno -město. Nabízíme bohaté zkušenosti z čalounického oboru, což zahrnuje výrobu čalouněného nábytku , přes opravy čalouněného nábytku až po renovaci starožitného . Provádíme opravy a zakázkovou výrobu čalouněného nábytku a interiérů. Zakázková výroba a opravy : čalouněných židlí a křesel, sedacích souprav a pohovek, . Pískování bezprašně přímo u vás. Nechte si od nás vrátit původní vzhled nábytku rychle a kvalitně. Velux, zakázková výroba dveří, nábytku , pergol, altánů.


Restaurování nábytku , oprava nábytku , renovace nábytku. Provádění oprav , čalounění nábytku a autočalounění. Pokud vybíráte vhodné tmely pro opravu nábytku , parket, obložení,.


Opravy starožitného nábytku. K vašemu novému nábytku chybí jen pár kliků. Ať už se jedná o repas eurooken, opravu nábytku , broušení parket, renovace. Máte doma starý kus nábytku , který by jste chtěli zachovat ? Chcete si opravit starou židli, stůl nebo komodu, ale nemáte k tomu prostory a potřebné. Velká radost z malého kousku dřeva.


Provádíme profesionální opravu výpletů židlí a křesel Thonet a židlí s výpletem zachyceným do. Již v době zrození se jednalo o nábytek osobitý a kvalitní. Brno – Na barokní ornamenty se restaurátoři od pátku podívají pouze s ochrannými brýlemi. Naše firma nabízí mimo výroby nového nábytku , také čalounické práce, prováděné kvalifikovanými a zkušenými pracovníky. Jako hodinový manžel pro Brno nabízím drobné řemeslné práce v expresních.


Oprava nábytku brno

Již šest let se věnujeme opravám a prodeji nábytku a bytových doplňků. Naší hlavní doménou je nábytek z druhé poloviny 20. Za celou dobu existence. Vyrábíme kvalitní nábytek z masivu, ortopedické matrace, rošty, postele, komody, křesla, stoly a nábytek na zakázku. Dlouho slibovaná oprava budovy, ve které sídlíme, zdá se nabývá reálné podoby stěhování dílny.


Na všechny výrobky poskytujeme záruku let a doživotní servis. Nabízíme Vám opravu starší židle či křesla za přijatelnou cenu. Pavel David Hodinový manžel Brno. Holandský nábytek , Rustikální nábytek , bazar nábytek , Stylový nábytek , použitý nábytek , Holandsky nabytek, holandské sedačky, Stylovy nabtytek, Rustikalni .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky