pondělí 20. července 2015

Patice relé

Patice relé

Patice pro relé FINDER řady 40. V kategorii Reléové patice naleznete širokou nabídku výrobků a řešení. Vše skladem, dobré ceny a rychlá doprava. Schrack Technik je dalším z nástrojů pro usnadnění přístupu všem zákazníkům k naší společnosti. Add to favourites Question about a product.


Zelio Relay - typ produktu nebo součásti: patice - typ patice : jednostranná . PLC se šroubovým připojením, neosazená relé nebo elektronickým relé , k montáži . Série PI-50B nabízí dvě varianty patic určené pro elektromechanická relé s rastrem mm. Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a příslušenství. Cena za kus s DPH: Kč. Standardní patice , svorky na šrouby. Systémy skříňových rozváděčů.


Příslušenství pro elektrické nářadí. Stavebnictví - dokončovací materiály. Dodáváme 5typů od výrobců. A určeno pro 3-kontaktní relé. Doručenie na druhý deň!


Patice relé

Zpět na předchozí stránku. Cornat Senso SENsenzorová bezdotyková baterie s . Pomocné relé do patice 4x8A slouží ke spínání většího výkonu (zátěže) než je kapacita spínaného elementu = zesilovač pomocné ovládání osvětlení, . Přidat k seznamu sledovaných položek, Přidat k porovnávacímu seznamu. Objednací číslo Bosch: 3​ 334​ 485​ 041.


Maloobchodní cena platná na prodejnách Světluška, s. S kabelem pro relátka RA 12V - 40A, RA - 40A, s přepínacími kontakty. Naše nabídka spínacích relé slouží například pro napojení dalších. Veškerá relé jsou o napětí 12V nebo 24V.


Relé patice s kabely černá, 3-vývody. Pripojenie (komponenty), Skrutkové svorky. Vhodné pre značku ( relé ), Omron. Montáž: na DIN lištu.


A Jmenovité napětí: 400V AC Pracovní teplota: max. RELÉ sada 10-ti patic pro relé včetně pinů 41. DPH ( ): 3Kč. Alternativní katalog. Doplňky k autoalarmům DST PR-J.


Zobrazit všechny fotografie (2). Používá se pro kvalitní připojení kabelů pomocí konektorů faston 3mm s jazýčkem k relé. Tyto patice je možné . Nákup možný pouze velkoobchodně.


S ada 10-ti patic pro relé včetně pinů 41.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky