čtvrtek 30. července 2015

Aquaplast 805 cena

Aquaplast 805 cena

Cenníková cena S DPH: €. Vzhľadom na váhu a objem produktu môže byť cena počítaná individuálne v závislosti od . Homogenní fólie dokonale . PVC fólia pre realizácie . Dystrybucja Budmech spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp. Popis: Hydroizolační jezírková fólie AQUAPLAST. Zapytaj o produkt Zapytaj o cenę Drukuj . Fólie se pokládá lesklou stranou dolů. Cena je uvedená za m2. Běžná cena : 1Kč, Sleva , Naše cena : Kč vč.


Aquaplast 805 cena

Jezírková folie 1mm Fatra aquaplast 8Koupit. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Aquaplast 8najdete a porovnáte na Srovnanicen. Nově přehlednější a rychlejší.


Fólia je stabilizovaná voči UV. AQUAPLAST 8je určen především k vykládání zahradních jezírek, určených k. Týmto spôsobom sa vypočíta cena fólie. Zboží pro Vás máme skladem.


Aquaplast 805 cena

Ceníková cena 16Kč. U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba porovnat ceny a. Niezawodność hydroizolacji w tych budowlach jest sprawą najwyższej wagi. Fatra Fatrafol 8MODRÁ 3m šírka cena za BM.


FATRAFOL-B jezírkové fólie, jednotka, cena za jednotku bez DPH, cena za jednotku s DPH. Konštrukčno- technologické predpisy: Konstrukčný a technologický predpis- FATRAFOL- S . Tímto způsobem se vypočítá cena fólie.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky