pátek 17. července 2015

Lazurol

Lazurol

Syntetická olejová napouštěcí lazura. Proč si vybrat LAZUROL. Lak je určen k ochranným lazurovacím nátěrům . Výrobek je určen k ochranným lazurovacím nátěrům měkkého i tvrdého dřeva, . LAZUROL AQUA BALZAM - prípravok na predĺženie životnosti lazúry 7kg.


Lazurol

Je určena k ochranným lazurovacím nátěrům měkkého i tvrdého dřeva vystaveného . Používá se k ochranným lazurovacím nátěrům měkkého i tvrdého dřeva v . Podklad: drevo, drevotrieska, korok. Prostredie: interiér, exteriér ( s výnimkou bezfarebného odtieňa). Napouštěcí syntetická lazura s obsahem olejů.


Chrání dřevo před účinky UV záření. Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a příslušenství. TENKOVRSTVÁ SYNTETICKÁ LAZURA SE SMÉSÍ VOSKŮ. Složení a charakteristika výrobku: Roztok speciální. Tenkovrstvá syntetická lazura se směsí vosků a olejů.


Lazurol

Pokud potřebujete obnovit starý nátěr na dřevě za málo peněz, máme pro vás řešení. Lazurol Classic je tenkovrstvá syntetická barva na dřevo, která zvýrazní . Napúšťacia olejová napúšťacia lazúra. Penetrace dřeva bezbarvým lakem zajistí stejnoměrnou . Dřevo před nátěrem lze ošetřit proti plísním, houbám a dřevokaznému hmyzu např. Dostupnost, Katalogové číslo, Cena. Jednotlivé vrstvy se nanášejí v intervalech hodiny, optimální tloušťka jedné vrstvy je mikrometrů.


Zobrazte si všechny akce a slevy značky Lazurol. Aktuálně neevidujeme žádné produkty Lazurol v akci. Lak na dřevo Aqua s akryl Lesk Lazurol. Spirit stain for leather.


We have diffrent colors:reblack, dark brown,palisander. Jsou určeny k dlouhodobým ochranným barevným transparentním nátěrům měkkého i tvrdého dřeva vystaveného povětrnostním vlivům i pro . Patří sem osvědčený (někdy i zatracovaný) LUXOL, Xyladekor, Herbol a zajímavý je i nový LAZUROL TOP. Ten obsahuje přírodní oleje a vosky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky