pondělí 20. července 2015

Chlupatina metráž

Chlupatina šedá 50mm. Umělá kožešina, plyš, leskymo, merino, kožešinové lemy, kožušiny, Kunstpelz. Internetový obchod s látkami a textiliemi v metráži, prodej galanterie.


Nabízíme oděvní, dětské, dekorační, potahové a speciální látky. Umělé kožešiny, kožich, chlupatice , textil, metráž , galanterie. Metráž 3sleva -. Výpočet ceny metráže. Kožešina umělá metráž , oděvní, smetanově bílá, vlas mm,.


Z roličky si můžete nechat ustřihnout potřebné množství . Protiskluzová metráž s PU zátěrem k našití. Látka, metráž , úplet a náplet v černé puntíky na růžové Smíšené Zboží. Získejte designové dětské látky v metráži speciálně atestované pro děti.


Při nákupu většího množství poskytujeme velkoobchodní slevy a poštovné od Kč. Miruš, látky, galanterie. Oboulícní fleece metráž ( chlupatina ) která je velice příjemná na dotek.


Nábytek - CHLUPATINA NA bazar. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Srovnejte si ceny z internetových obchodů, nakupte v tom nejlepším.


Oboustranná chlupatina béžová. Bavlna potisk Český výrobce Bavlna metráž lodě na modré 1 bavlněná látka,. METRÁŽ - PLÁTNO PTÁČCI S KVĚTY -DIGITÁLNÍ TISK Chňapky,. Nastavení můžete změnit v zápatí v odkazu cookies.


Kč Přejít do obchodu. Polar fleece antipilling - fialový POL-0- metráž š. Fleece metráž Růžový Fe041. Jehlu, niť v barvě chlupů, metráž - chlupatou lemovku - k dostání v . Doporučená cena: 3Kč.


Cena včetně DPH , 3Kč. Mikroplyš je jemná a hřejivá chlupatina , která připomíná plyšové hračky. Můžete si koupit mikroplyšové župany, deky, povlečení, prostěradla, polštářky, všechno .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky