pátek 31. července 2015

Síťové dveře proti hmyzu

Síťové dveře proti hmyzu - český výrobek , OKNODÍLY. Tento typ sítě je vhodný i pro dveře se šikminou. Dveřní síť proti hmyzu EXTRA - elegantní výrobek s úzkým extrudovaným profilem, který se . Ochranné rámy proti hmyzu koupit o objednat u OBI.


Síťové dveře proti hmyzu

Posuvné síťové dveře si v poslední době získaly velkou oblibu, protože jsou vynikajícím prostředkem při ochraně interiéru před hmyzem. Použitá síťovina je . Sítě proti hmyzu do dveří na míru, které vydrží klidně let. Praktická síť na dveře proti hmyzu v černé barvě o rozměru 100x210cm, materiál polyester. Nabízíme vám vysoce kvalitní a spolehlivé síťové dveře , které jsou prakticky bezúdržbové a vydrží . Otevírání a zavírání sítě je řešeno magnety. Snadno se otevírá, zavře . Možnost osazení antialergenní síťoviny.


Kvalitní výrobek za perfektní . Sítě do oken a dveří - účinná pomoc v boji proti obtížnému hmyzu. Sítové dveře si v poslední době získaly velikou oblibu. Nákup bez rizika: dní na vrácení. PLISOVANÝCH i POSUVNÝCH sítí do oken a balkónových dveří.


Síťové dveře proti hmyzu

Pro dveře doporučujeme naše otočné nebo posuvné síťové dveře z programu ochrany proti hmyzu ALUKON. Výška příčky sítě proti hmyzu do dveří je volitelná zákazníkem, pokud není v objednávce uvedena, .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky