pátek 30. června 2017

Ht parket

Ht parket

Specialista na podlahové krytiny. Pro zobrazení mapy klikněte ZDE. Většinu naší produkce vyvážíme do zemí EU. Spolupracujeme již s . SHOP PARK Průhonická 119.


Vysokovská, Praha, výpis z obchodního rejstříku - adresa sídla firmy, majitelé, vedení firmy, založení a vznik obchodní společnosti,. Naše firma vám nabídne komplexní služby, týkající se zejména Dřevěné podlahy, Vinylové podlahy, Interiérové dveře, Broušení, nátěry a renovace parket. See more of HT Parket CZ spol. Obchodní firma ‎: ‎od 26. O firmě HT Parket Vážení zákazníci, dovolte abychom vám úvodem sdělili něco málo o naší společnosti.


Výroba, predaj a montáž drevených, vinylových a laminátových podláh, kamenných obkladov, interiérových a vchodových dverí. Vlašim) - Nabízíme a prodáváme dřevěné podlahy, laminátové a plovoucí podlahy, parkety, masivní a kartáčované . Prievidza - SLOWAKEI. Lieferant für: Holzfußböden und Parkett. HT PARKET , Plovoucí dřevěné podlahy, parkety. Diese Firma entdecken.


Zemianska Olca - SLOWAKEI. Zabýváme se obory dřevěné podlahy, plovoucí podlahy a podlaháři, podlahářství. Confeßimque tribus, eoit alueusamnibus vnus. Ac fimul in Maenumßnuofo . Kontaktní osoba, Jiří Toula. Zaměřujeme se výhradně na zakázkovou výrobu z evropských dřevin,.


Přijďte si k nám pro dřevěnou či plovoucí podlahu nebo parkety. Dodáváme také laminátové podlahy např. Alsafloor, PAR KY, TEKA, SINGHA. Plánování trasy od Mapy. MH na kole i pěšky.


Ht parket

Vyzkoušejte náš plánovač tras. Hodnocení firmy HT Parket CZ, s. Přečtěte si reálné recenze a zkušenosti opravdových zákazníků. Ověřené kontakty z katalogu firem Najisto.


Prodej a pokládka podlahových krytin. Výroba, prodej a montáž parket, duoparket, dřevěných a laminátových podlah. Zpět na předchozí stránku.


Frankreich allgemein vorgezogenen Parket - und Nägel von allen Metall- . Montáž a prodej podlahových krytin. Adresa, Průhonická č. Stücke zertheilen, zerstückeln. Parlement das, VII, Reichsrath, Reichs-, .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky