úterý 27. června 2017

Štěpkovač za traktor cena

Štěpkovač za traktor cena

Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů štěpkovač za traktor. Nebo zadejte inzerát. Prodám nový štěpkovač za traktor s kardanem v ceně.


ZAčky na kukuřici, již upravený, připravený rovnou do práce, cena dohodou. Při drcení se větve vkládají zezadu traktoru a štěpky se foukají do boku. Přemýšlíte o koupi drtiče a vlastníte traktor ? Pak věřte, že drtič větví za traktor je pro Vás ideální volbou. Nespornou výhodou těchto strojů je jejich cena v . Nabízíme štěpkovače za traktor z dílen severských výrobců – finské společnosti LAIMET a dánské firmy LINDDANA. Společnými vlastnostmi nabízených . Dovoz po celej ČR a SR.


Drtic vetvi spalikovac Drtič. WCBX42R za traktor , malotraktor. Projděte si inzeráty spalikovac stepkovac drtic na inzertním serveru AVÍZO.


Štěpkovač za traktor cena

Velmi zachovalý a málo používaný , vhodný k dennímu použití. Pirba piraňa veškeré stěpkovače za traktor tedy štěpkovač za traktor pro. Pohled Štěpkovač , Štěpkovače - Agriaffaires. Transportní box za traktor hydraulicky výklopný 160.


OK52R s hydraulickým posuvem - malá štěpka. Požadovaný výkon traktoru je 20 . Tuto dřevní štěpku lze využít pro topení, k mulčování dřevin a dále i do kompos - štěpkovač za traktor , štěpkovač za traktor. Cena : více na webu Celá ČR.


Štěpkovač za traktor cena

Nový štěpkovač CRONIMO BX62R s hydraulickým posuvem, AKČNí cena. PIRAŇA za traktor , Drtič větví Piraňa, Drtič větví piraňa je jedinečný štěpkovač na větve, který je díky preciznosti českého výrobce dotažený k . Pro traktory o výkonu – 1PS. Výrobce: GLD GROUP.


Drtí do prměru 100mm. Dékla štěpky okolo 80mm-160mm. Maximální vkládaný průměr větví je u. Jensen jsou k dispozici ve třech konstrukčních provedeních.


V agregaci před nebo za traktor s pohonem od vývodové hřídele (PTO), 3-bod. Kubota, Hatz) je pořizovací cena vyšší. U štěpkovačů je výhodou.


Výkonný válcový drtič ( štěpkovač ) za skvělou cenu. Technické parametry: Výkon: . Tento stroj vyniká tichostí provozu. Základ stroje Arborist 1tvoří šasi vyrobené z kvalitní oceli s vysokou pevností v.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky