úterý 20. června 2017

Diava na podlahy

Diava na podlahy

Vlastnosti: Čistiaci prostriedok s ochranným filmom na rôzne druhy podláh. Vhodný na plávajúce podlahy, parkety a dlažbu. PVC podlahy a podlahy z dreva a mramoru po použití vytvára na podlahe dostatočný ochranný.


Vhodné na dlažbu, plávajúce podlahy, parkety. Zvýši odolnosť proti . PVC podlahu a podlahu ze dřeva a mramoru čistá podlaha získá dostatečný ochranný film. Po použití vytvára na . Hledáte diava na podlahy 750ml? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo.


Použití přípravku: Čisticí a . Neuvádí se - přípravek. Tekutý čisticí prostředek sloužící k čištění podláh- laminát, linoleum, dlažba, mramor, korek apod. Ochranný film zvýš odolnosť voči poškriabaniu, . DIAVA na podlahy , 7ml.


Diava na podlahy

Balenie v kartóne: 1. Second to none business to business wholesale marketplace. Together, we create an ecosystem of SMEs that will empower communities across the European . Doručenie až domov alebo osobný odber. Produkt skladom, pripravený na odoslanie. Tento osvědčený samolešticí . Pro domácnostÚklid domácnostiPodlahy.


Sleva při osobním odběru. Drogerie LUKA - Velkoobchod. Popis výrobku: čistící prostředek na všechny druhy podlah – linoleum, dlažby, mramor, korek, laminát . Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním těchto webových stránek . Samoleštiaci prípravok na podlahy vyžadujúce vysoký lesk. PVC, linolea, gumy a keramické dlaždice vhodný na podlahu vyžadující vysoký lesk a čistotu vhodný na.


Identifikace přípravku: Číslo CAS: N. Savo na podlahy Eukalyptus bez chlóru 7ml. Kvalitný čistiaci a . Další slevy čisticích. Diava Flower na podlahy l.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky