pondělí 26. června 2017

Střešní latě 60x40

Střešní latě 60x40

Výrobky značky: DEKWOOD. Impregnované střešní . U střešních latí je možný . Střešní lať 60xmm m. Stavební řezivo se vyrábí ze smrku, jedle, borovice. Dodává se jako paralelně omítané nebo prismované. Nabízíme střešní latě na nosné konstrukce a jiné využití.


Máme let zkušeností, poradíme, přivezeme. Zjistěte si aktuální cenu latí. Kdy vám stačí střešní latě 30xa kdy je lepší použít 40x?


AKCE - Nakupte střešní latě právě teď a budete mít dopravu kamkoliv po celé ČR pouze za 6Kč (bez DPH). Nebo si střešní latě můžete vyzvednout ve . Prodám střešní latě smrk impregnovaný, rozměr 40xmm, délka 4m, cena za . Latě nejsou uměle vysušené. Jejich hlavní uplatnění je ve stavebnictví. Jako lať pod krytinu nebo jako . Neopracovaná střešní lať Sse skvěle hodí pro střešní vestavby a interiérové stavební úpravy, výrobu nosných konstrukcí, dělicích stěn a regálů a dřevěné . Zajistíme dopravu nebo. Přemýšlíte, kde pořídit latě na střechu?


U nás v PRO-DOMA vám s vaší poptávkou na střešní latě rádi pomůžeme. Hoblované latě Sušené dvoustranně či čtyřstranně . Geben Sie die Zeichen ein, die im Bild gezeigt werden. Es sind keine Artikel in Ihrem Warenkorb. Elemente, Summe: Kč. Truhlářské řezivo jehličnaté a listnaté, prkna, latě, hranoly.


Díky nejmodernější technologii při výrobě a sušení. Po dohodě lze na zakázku . Používají se jako součást nosné konstrukce pro střešní krytinu. Krovy tvořené hranoly a trámy mechanicky nesou střešní krytinu. OSB desky, střešní latě , lepené trámy Praha, Czech Republic.


Skladem máme různě velké latě pro nosné konstrukce střešní krytiny. Podklad pod dřevěnou terasu. Kalkulace Vaší poptávky ZDARMA ! AKCE STŘEŠNÍ LATĚ SMRK - IMPREGNOVANÉ stěnové latě. Smrkové latě impregnované , určené pro vytvoření laťování pro střešní krytiny.


Kvalitní střešní latě ze severského smrku, či borovice.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky