úterý 6. června 2017

Sklodek

U spodní stavby (podzemní části budov - základových desek) se použivá jako izolace proti . Používá se jako vrchní (konečná) vrstva . Hydroizolační pás z modifikovaného asfaltu s vložkou ze skelné . SubscribeSubscribedUnsubscribe 270. Asfaltový hydroizolační pás s modifikací APP Svařovatelný, vyrobený z asfaltu s modifikací APP s nosnou vložkou z polyesteru min. SKLODEK standard mineral. Charakteristika a použití. Popis: Prodám modifikovaný . Při porovnání technických . Cena za měrnou jednotku s dph 17KčM2.


Sklodek

Celkový počet měrných jednotek1M2. Slouží jako spodní hydroizolační vrstva spodní stavby i proti radonu Celý popis. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii.


Rozměr role - 1x5m. Je to hydroizolační pás z modifikovaného . KVK PARABIT ucelený sortiment asfaltových pásů. Technické listy asfaltových. Role se ukládají v dopravních prostředcích zásadně na paletách v originálním balení.


Sklodek

Alternativy skladeb hydroizolací : optimální. Sklobit mineral minimální. ELASTODEK medium mineral. Procházejte největší české bazary najednou. BETONOVÁ ZÁKLADOVÁ DESKA 1mm.


TERKOVÝ PODSYP 1mm. Elastodek speciál mineral lze použít do hydroizolačních . Asfaltový pás sklodek special mineral, který vyniká velkou pružností a elasticitou. Radon – OL 1ČVUT Praha protokol č. AL) se používá jako izolace proti vysokému radonu. Sklodek special mineral – Sklodek medium.


Sklodek

HYDROIZOLACE SPODNÍ STAVBY OBSAH 1. Zobrazeno výsledků. Seřadit podle oblíbenosti, Seřadit od nejnovějších, Seřadit podle .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky