úterý 27. června 2017

Fošny modřín

Fošny modřín

Hoblované fošny , modřínové fošny, fošny hoblované, modrinove fosny, sušené fošny, hoblovane fosny, fošny modřín , hoblovaná prkna nesámovaná, hoblovane. V naší nabídce najdete dubové, modřínové , smrkové a borovicové . Dům a zahrada - fosny modrin bazar. Vybírejte z inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den.


Najděte co potřebujete ve . Využití – stavebnictví, střešní konstrukce, stropy, atd. Fošny Nabízíme sámované fošny od tl. Jste kutil, či truhlář a chcete z modřínového dřeva něco vytvořit?


Tak si objednejte dřevo přímo od nás! Detail - Poslat poptávku . JEDLE, SMRK, BOROVICE, 4 - 10 . Trámy, latě nejsou povrchové upravený. Modříny mají dřevo dobře opracovatelné, ale křehčí než smrk a borovice.


Truhlářské řezivo z modřínového dřeva se řeže z . Nejen stavební fošny , ale i klasické, dubové najdete v našem sortimentu. Disponujeme velkým skladem a. Kvalita a Nízká Cena. Zdarma nakrájíme podle Vašich požadavku. Sleva na příslušenství ! Doufáme, že naše zákazníky zaujme modřín nejen jako dřevo vyjímečné . Prodám modřínové fošny a prkna rozměry 3562mm délka 4m dobře proloženo a očištěno, velmi pěkné a silné dříví. Cca kubíku,klidně i . Mimo tyto zmíněné druhy truhlářského řeziva . Inzerát TRUHLÁŘSKÉ FOŠNY.


Popis: Prodám truhlářské fošny. Skladové zásoby 4mv běžném sortimentu – smrk, borovice, modřín. Sušená prkna a fošny prvotřídní kvality. Jehličnaté a listnaté řezivo v. Modřínové hranoly nakupte u odborníka na palubky, prkna a hranoly. Stavební fošny tlouštky od mm.


Fošny modřín

Velkoobchodní a maloobchodní prodej palubek, terasových prken, plotovek, podlah, fasád a hranolů ze severského smrku, borovice a sibiřského modřínu. Dřevina : Smrk, Modřín.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky