středa 21. června 2017

Hřidel

Hřidel

Hřídel je podlouhlá rotační součást strojů. Obvykle jsou na ni připevněny další součásti, které se spolu s hřídelí otáčejí kolem její osy. Sama je ke stroji upevněna . Vačková hřídel umožňuje ovládání posunu strojních součástí v závislosti na . Substantivum, singulár, plurál. Tschechisch-Deutsch Übersetzung für hřídel und Beispielübersetzungen aus technischen Dokumentationen. Welle, Nockenwelle, Schaltwelle, Die Welle wird.


Hřidel

Na hřídeli mohou být nasazeny ozubená kola, řetězová kola . Díly výfukového systému, vačková hřídel motoru, sací kolektor motoru, výparník klimatizace motorů a hnacích strojů, hydraulické rozvaděče a komponenty . Viele übersetzte Beispielsätze mit vačkový hřídel – Deutsch-Tschechisch Wörterbuch und Suchmaschine für Millionen von Deutsch-Übersetzungen. Zeptejte se odborníka. Kardan- hřídel náhonu OLEO MAC: 466BP - 453BP - 7- 7- 7- 7- 7- 7- 7- BCF4- SPARTA- SPARTA2- SPARTA- SPARTA. Mnohostrané využítí ke konstrukcím okružních pil.


Stabilní uložení hřídele v těle ze šedé litiny pomocí kuličkových ložisek. Pohon přes klínovou řemenici. Ohebný hřídel Wöhler pro čištění kouřovodů a odstranění dehtu.


V provedení nebo metrů. Verfügbarkeit: Ausverkauft . Verpackung und Gewicht:ks 0. Downloads Comments. U motorů s vnitřním spalováním je vačkový hřídel využíván k ovládání a synchronizaci pohybu ventilů. Jedná se o hřídel s několika vačkami, jednou pro každý . Pěchovací část 5m - hřídel s ložisky.


Katalogy náhradních dílů jsou . Pojistné kroužky nebo také segerové pojistné kroužky zabraňují osovému posuvu všech čepů a strojních součástí, které jsou uloženy na hřídeli či v dírách. Zalomený hřídel ve stroj. Welle) je hřídel zahnutý mezi dvěma sousedními ložisky, v nichž je . Nezapomenutelným je jeho kousek ze zápasu s Pardubicemi v roce . Sehr geehrte Damen und Herren,.


Hřidel

I can say that web development has become my passion in high . View the profiles of people named Petr Hřídel. FK Příbram, SK Kladno, Slovan Liberec, Viktoria Plzeň, JR East Furukawa FC. Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů hřídel na cirkulárku. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším . Many translated example sentences containing flexibilní hřídel – English-Czech dictionary and search engine for English translations.


Tajemná gigantická hřídel protínající mrtvé tělo planety Země vytváří ostrovy naděje . Hřídelová těsnění, V-kroužky, těsnicí víčka. Vyhledávání podle parametrů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky