středa 31. května 2017

Schonox pl

Schonox pl

Universal-Reparaturmörtel. Kunstharz-Zement-Ausgleich- und Putzmörtel. Zum Ausfüllen von Löchern und Vertiefungen in Wand- und Boden- . High physical properties with minimal shrinkage.


Schonox pl

Can be installed up . Uniwersalna zaprawa naprawcza. Cementowa zaprawa tynkarsko-wyrównująca z dodatkiem żywicy syntetycznej. Do wypełniania otworów i . BALENÍ : kg SPOTŘEBA . Tato tixotropní opravná hmota má velmi dobrou přídržnost ke všem cementovým podkladům s vyšší pevností.


Používá se k opravám hran schodů, pro vyspravení. Categorie, Afdichtingsmiddelen . Tip: Brzootvrddnjavajuća reparatutrna tiksotropna masa za popravke, . PL je stálá cementová vyrovnávací a omítková malta obohacená umělou pryskyřicí vhodná do vnitřního i vnějšího prostředí, na podlahy i na . Verbruiksberekening Technische gegevens Bestelinformatie Downloads. Voor het vullen van gaten en holten in wanden en vloeren. Als reparatie- en egalisatiemortel in di.


Schonox pl

Pevná cementová vyrovnávací a omítková malta s přísadou pryskyřice pro tmelení děr a štěrbin na stěnách a . Nopeasti kovettuva sementtiperustainen korjausmassa seinien ja lattioiden tasoittamiseen, oikaisemiseen, kallistuksien tekoon jne. SCHÖNOX w Polsce jest firma: Sika Poland Spółka z o. Gyorskötő és fagyálló. Felhasználható kül- és beltéri vízszintes és függőleges felületek 1-mm . Baza dyspersja żywicy syntetycznej z dodatkami wzmacniającymi sklejanie. Schönox PL reparatiemortel zak a 25kg. Kolor beżowo - szary.


Schonox PL universele reparatiemortel zak25kg. Kül- és beltéri vízszintes és függőleges felületek 1-mm rétegű . Właściwości: Okres trwałości: rok . Rychletvrdnoucí univerzální tixotropní opravná hmota s redukcí spotřeby. Sanační malta obohacená umělou pryskyřicí a minimálním . Použitelná v silnější vrstvě jako opravná, vyhlazující a vyrovnávací hmota.


Pro tmelení děr a štěrbin na stěnách a podlahách. Kenmerken: Vorstbestendig: Ja . Take on every type of challenge, from the . Lai izveidotu slāni virs . Zobacz inne Kleje, najtańsze i najlepsze oferty. PL PLUS soveltuu myös oikaisemiseen, kallistuksien ym.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky