pondělí 5. června 2017

Lukopren s 8280

Lukopren s 8280

Neutrální silikonový univerzální profi tmel. Použití: tmelení ve strojírenství, stavebnictví, zejména těsnění skel do . Jednosložkové silikonové PROFI tmely pro průmysl a stavebnictví. Silikonbindemittel geeignet für Dichtung und Verglasung. Das Attest für einen Kontakt mit den Lebensmitteln und Gerichten. Po vytlačení z obalu vulkanizuje za běžné teploty za přístupu vzdušné . Tmelení ve strojírenství, stavebnictví, těsnění skel do dřevěných, kovových a plastových rámů, tmelení namáhaných . Použitie: tmelenie v strojárenstve, stavebníctve, najmä tesnenie skiel do drevených, kovových a plastových rámov, . Cena bez DPH ‎: ‎€ Cena vč.


Lukopren s 8280

Dále na skladech: Praha MJ. Vaše cena: 3Kč bez DPH. Bendros paskirties neutralus sandariklis, tinkamas sandarinti išorinių apkalimų siūles, stiklo paketo ir lango rėmo siūles, bei siūles, kurias veikia didelės . Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a příslušenství. Dokonale přilne k plechu , sklu , dřevu . Tmel je neutrální, středněmodulový silikon. Je vhodný k těsnění spár mezi instalačními . After opening a packaging unit, Lukopren.


Má výbornou adhezi k celé řadě materiálů jako . Běžná cena s DPH: 19Kč. Lučební závody Kolín. Má atest pro přímý styk s potravinami a pokrmy. Chemický název: silikonový tmel vulkanizující . Barva: transparentní, objem 3ml.


Lukopren s 8280

Výrobek má atest pro styk s . Specializovaný eshop s technickými součástmi pro stroje a zařízení se širokou nabídkou! SILIKONOVÉ TMELY LUKOPREN S. Ušetríte: € s DPH. Požadovaný tovar, materiál: silikónový tmel LUKOPREN S 82, odtieň č. Zdôvodnenie: materiál pre.


Lukopren N 82je dvousložkový silikonový kaučuk tzv. Po smíchání pasty s Lukoprenem Katalyzátorem 8A dochází k vulkanizaci v celém .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky