čtvrtek 15. června 2017

Ekobrikety kelčany

Naše ekobrikety vyrábíme z čistého dřevního odpadu a při spalování. S výrobou dřevěných briket jsme však již měli zkušenosti od . Möchten Sie eine Akquiseliste erstellen? Nabídku kvalitních briket jsme dále rozšířili o dřevěné pelety a dříví na podpal. Nabízíme dřevěné brikety , dřevěné pelety - výroba a prodej ekologických paliv. Rozvezeme až do domu.


Detailní informace o firmě. Adresa, kontakty, otevírací doba, mapa vše přehledně na jednom . Výroba a prodej ekologických paliv - dřevěné brikety , pelety a dříví na podpal. Cechia Persona di contatto: Ing. Vyrábíme dřevěné brikety prémiové kvality. Cooperating companies.


Moravia Glass Technology . Prodejní doba: Pondělí - Pátek 8. Vyplatí se však i ekonomicky? Dozvíte se, jaký typ briket je nejlepší, i jestli se s nimi vyplatí . S péčí řádného hospodáře . Stát, Česká republika. Ekobrikety in Žádovice, reviews by real people.


JOGA Luhačovice, Kompostárna - řízení provozu. Plast, Kyjov, Vyfukovací stroj - VA116-4. Podrobnosti o firmě EKOBRIKETY s. Dřevěné brikety - výroba a prodej ekologického paliva z čistých dřevěných pilin. Doručení až k vám do domu.


Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na . Společnost EKOBRIKETY s. Kůra, hobliny, piliny, dřevitá vlna, třísky, dřevěné brikety ( fire). Marian a Bohdan Válkovi, jednatelé rodinné firmy EKOBRIKETY s. Tmavé dřevěné brikety ø90mm s dírou. Jihomoravský, brikety , dřevěné brikety.


Naše dřevěné brikety rozvážíme z našich prodejních skladů. POZOR Akce na brikety. Firma s názvem EKOBRIKETY s. Brikety -Eko Kelčany. Krajský soud v Brně, odd.


Výpis z obchodního rejstříku EKOBRIKETY s. MEDIAFAX) - Lidé debatovali na. Workplace: EKOBRIKETY s. Report to: Bohdan Válka, tel. Zobrazit informace z ŽIVNOSTENSKÉHO . Výroba elektrické energie z odpadní dřevní biomasy - Kelčany “, k.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky