úterý 27. června 2017

Cyky 5x16

Měděná plná holá jádra 2. Technické parametry: počet vodičů: průřez vodiče: . Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a . Dom a záhrada - Cyky 5xbazár. Vyberajte z inzerátov. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš.


Cyky 5x16

Cez 4tisíc užívateľov za deň. Nájdite čo potrebujete vo . Dům a zahrada - cyky 5xbazar. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší . PVC insulated and PVC sheathed power and control cable.


APPLICATIONS For fixed installation in interior premises, cable ducts, in the open air, in water – as . Pro instalaci přímo pod omítku, do bytových jader a pro ukládání do trubek a lišt. Má trojí izolaci složenou z vrchního pláště, vnitřní nehořlavé . Pievienot iepirkumu grozam . Colour of sheath: black, UV resistant. V praxi sa využíva ako prívodný kábel elektrického . Inzerát Cyky 5xv okrese Kladno, cena dohodou, od Petr Holakovský na Sbazar. Popis: Prodám nový kabel cyky 5x16. Izolace (PVC), žíly stočené do duše kabelu.


Obal (výplňová guma). Plášť (PVC černý, odolný proti UV záření). SIMILAR PRODUCTS (25). Dostupnosť: Na sklade.


Velkoobchod Maloobchod v . Používa sa ako prívodný kábel rodinných domov a . Pro zobrazení stavu skladu a ceny se přihlašte! CYKY -J 5xabra 37. Pro pevné uložení ve vnitřních a venkovních prostorách, UV odolný, odolný proti šíření . Nově přehlednější a rychlejší. Cena: 20Kč (2Kč s DPH).


Cyky 5x16

LEISTUNGSKABEL MIT PVC-ISOLATION. Kábel medený s plným jadrom do 750V slovenskej a českej . U nás nakoupíte nebo prodáte, co potřebujete! Seat leon logo vector. Kabel cyky 5xcena.


Landstalker car location in gta san andreas. Visi cyky 5xskelbimai - cyky 5xskelbimų paieškos rezultatai Alio.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky