čtvrtek 8. června 2017

Dřevěný strop

Dřevěný strop

Investoři i architekti se v rámci ekologického myšlení vrátili k největším výhodám dřevěných stropů : malé plošné hmotnosti, jednoduché . Výroba dřevěných stropů, ručně tesané trámy po staru, fošnový záklop, dřevěné hoblované podlahy, ručně vyráběná dřevěná okna. Konečně byla hotová pevná podlaha a znova nám přijel jeřáb aby naházel na strop cihly pro nadezdívku a následné štíty. Stropy zejména obytných prostor byly ztvárněny často velmi reprezentativně. Vnašich lidových stavbách se nejčastěji setkáme se stropy dřevěnými.


Dřevěný strop

Dřevěný strop působí v interiéru vždy originálně. Zvláště ve venkovských chalupách či v podkroví starších domů evokují dřevěné stropy teplo domova, ale právě . Tentokrát v kombinaci s hranolem. Strop z masivních dřevěných fošen má u nás dlouhou tradici.


Další videa najdete na. Krásné přírodní linie vyniknou zejména tehdy, pokud. Není záležitostí jen starých domů, kde se často . Dřevěné stropy musí splňovat stejně náročné požadavky jako stropy z jiných materiálů. Dřevěné trámové stropy se používají na rozpony kolem až m. Hlavními nosnými prvky těchto stropů jsou stropní trámy (stropnice) . Trámové dřevěné stropy s námi jednoduše vylepšíte použitím sádrokartonových podhledů. Zvýšíte nejen požární odolnost, ale také zlepšíte kročejový útlum.


Dřevěný strop

V dosud obyvanem objektu je strop s dutinou - tedy podbyti stropnich tramu i zespodu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky