pondělí 26. června 2017

Cyky o 4x1 5

Kabel CYKY 4O x mm Cena za m. Minimální odběr 1m. Více informací o cookie včetně nastavení vašich preferencí najdete zde. CYKY - O 4x, kliknutím zobrazíte plný náhled. Po zadaní objednávky vás budeme kontaktovať za účelom . Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a příslušenství. Použití: Kabely jsou určeny pro pevný rozvod elektrické energie v zemi nebo ve volném prostředí bez jakéhokoliv mechanického namáhání.


Zľavový vernostný systém. Kód výrobce: CYKY 4x, 5. Pro zobrazení stavu skladu a ceny se přihlašte! Predaj elektroinštalačného materiálu, káble a vodiče všetkých druhov, elektroinštalačný materiál, blezkozvodný materiál, svietidlá.


Velkoobchod Maloobchod v . Maximální provozní teplota při zkratu. Hledaný produkt již není k dispozici. Pokud máte nějaké dotazy, obraťe se prosím na naše zákaznické centrum. NYM- O 4X, , KUNSTSTOFFMANTELLEITUNG Schnitt zu Fachhandelspreisen bei REXEL Germany - Ihrem Elektrogroßhandel.


KABEL CYKY 3Ax (CYKY-O 3X5), m, 9. Cena: 1Kč (2Kč s DPH). Colour of sheath: black, UV resistant. Core identification: CYKY -J.


B) a zohnať luster bez PE svorky . Instalační kabel CYKY -J 4x, 5. Dřívější značení : CYKY 4b x Barevné značení žil : zelenožlutá, hnědá,. Využijte naplno výhod nákupu na našem e-shopu - vytvořte si účet! Budete mít přehled o svých objednávkách, okamžitý přístup k podpoře a mnoho dalšího. Silový kabel pro pevné uložení.


Jádro třídy: třída 1. Určen pro pevné uložení do země, . RE, Culoare izolatie: Negru, . Dodáváme výrobky firmy nkt cables Vrchlabí s. Izolace (PVC), žíly stočené do duše. Kábel CYKY -J 4x, 5. Prierez vodiča: 5. Pro standardní světelné obvody je typický kabel CYKY-J 3x5. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Köpeny szine: Fekete, Névleges . Káble CYKY s medeným jadrom s PVC izoláciou sú určené pre pevné. Technický list - káble CYKY , 18.


Pokiaľ si želáte dostávať e-maily o novinkách a akciách, zadajte Vašu e-mailovú adresu:.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky