středa 10. května 2017

Km beta briliant černá

Proto je možné vyrábět tašky. KMB BETA BRILIANT , základní taška - černá. Povrchové úpravy: Elegant - dvojitý akrylátový nástřik.


Km beta briliant černá

Briliant - speciální . Díky svým estetickým a funkčním vlastnostem se stala nejžádanější a nejpoužívanější. Výhodnost použití okrajových tašek spočívá v tom, že není nutné oplechování štítových. KM Beta briliant černá - speciální nástřik lesk.


Doprava : od palet zdarma , . Povrchová úprava BRILIANT znamená speciální dvojitý nástřik s leskem. Kompletní realizace střešního pláště včetně krovu na novostavbě rodinného domu v obci Kunovice. Jako střešní krytina byla použita betonová taška BRILIANT. Střechu za rozumnou cenu dostanete s výrobky KM Beta. STANDARD cihlová višňová hnědá šedá černá zelená modrá cihlová višňová hnědá šedá černá.


Minimální sklon střechy ‎: ‎Bezpečný sklon 22°. KMB hřebenáč BETA Elegant cihlová. Rozteč latí ‎: ‎sklon 12°-30°max.


Na dotaz „betonová taška km beta“ jsme našli: Střešní doplňky. KM BETA HODONKA Elegant černá - základní. Kombinace barev: višňová, černá. Můžete poradit s výběrem střešní krytiny.


Rozhodujeme se mezi KM beta briliant nebo roben, obě černé lesklé. Která je lepší a kterou by jste volili. Technické listy a technická příručka střešní taška KM Beta. Efekt (kombinace dvou odstínů — višňové a černé ) a nakonec . Základní betonová taška.


Okrajová taška má boční . Zobrazit celý popisek produktu. Krytina je k dispozici v barvách: cihlová, višňová, tmavě hnědá, černá. RD Ledenice – Bramac,alpská classic Protector,břidlicově černá. Hodonín, je největší český výrobce betonové střešní.


Km beta briliant černá

KMB Beta je inovací nejžádanějšího tvaru střešní krytiny na českém trhu. Je opatřena speciálním dvojitým . Krytina: Katepal KL černá , výstavba nového komínu. Má poškozený rožek viz foto, nemá vliv na funkci. KMB Beta , Betónová škridla krytina KMB Beta , Vápennoiesková tehla, Sendwixové murivo, omietky a.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky