úterý 16. května 2017

Profi olejová lazura o 1020 cena

Ceníková cena : 5Kč. Cena v e-shope 1€. PROFI OLEJOVÁ LAZURA je určena k penetračním jednovrstvým lazurovacím nátěrům dřeva, dřevovláknitých desek a podobných porézních materiálů na bázi. PROFI OLEJOVÁ lazúra je určená na penetračné jednovrstvové lazúrovacie nátery dreva, drevovláknitých dosiek a podobných poréznych materiálov na báze. Olejová jednovrstvová polomatná lazúra na drevo.


Ušetříte: 13Kč (). Původní cena : 38Kč. Vaše cena bez DPH: 98Kč. Relativně vysoká cena za 1l lazury je bohatě vynahrazena její vysokou vydatností - cena za nátěr 1mje daleko nižší . Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Nově přehlednější a rychlejší. PRÉMIOVÁ OLEJOVÁ TENKOVRSTVOVÁ LAZÚRA NA DREVO - rozpúšťadlová olejová lazúra na ochranné a dekoratívne nátery drevených povrchov. Zobrazit vzorkovník Profi olejová lazura. Profi olejová lazura je určena k penetračním jednovrstvým lazurovacím nátěrům dřeva, dřevovláknitých desek a podobných porézních materiálů na bázi.


O10poskytuje dřevu vysokou a hloubkovou ochranu proti povětrnosti a UV záření již v jednom nátěru. Colorlak PROFI OLEJOVÁ LAZURA O 10T Bezbarvý najdete a porovnáte na Srovnanicen.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky