pondělí 22. května 2017

Kabel 4x2 5 guma

Používá se jako přívodní kabel pro ruční nářadí, lehké dílenské stroje, pro všeobecné užití v domácnostech. Nevhodné pro trvalé použití venku, v zemědělství a . Vnitřní pryžový plášť 6. CGSG kabel 4x,5mmohebný-pryž. Slouží k připojení pohyblivých přívodů ke . Na dotaz dostupnost, množství a cena.


Srovnejte ceny produktů. Gumový kabel , vodič pro pohyblivé . Díky délce kabelu metru budete mít zaručen dostatek prostoru k. Prevedenie, Flexibilné odolné. Zatímco kabel s PVC izolací přežije vaše vnoučata, gumák umře výrazně dřív než vy. Guma puchří, kabely natahují vodu, žíly vidičů jsou zoxydované. CYLY se vyráběly do průřezu nebo mm(už nevím) a CYHY snad vůbec, ale byly CYH, což byla.


Nevíte cenu ohebného CY kabelu 4x? Orlicí, cena dohodou, od polacekpolly na Sbazar. Prodám gumový kabel 4x2. Vnější plášť: guma (EPR), kulatý. Kód výrobce: CGTG 4x25.


Pro zobrazení stavu skladu a ceny se přihlašte! Obal (výplnová guma ) Plášt (PVC cerný, odolný proti UV zárení) . Vhodné pro RGB pásky. Barevně značené kabely usnadňují zapojení pásku k ovladači a propojení pásků mezi sebou. Prierez vodičov: mm2. Kabel RGB kulatý 4x 5. Těžká guma CGTG 5cx16mm přívodní pryžový kabel.


H05RR – F 3G mm barva: černá, délka: m. Izolace jádra Zesítěná elastomerová. H05RR-F 3G ( CGSG) gumový kabel. Tepelná poistka proti poškodeniu. Back to: CGSG- Guma.


CAT 5e, návin, dĺžka 3m, konektory bez konektorov, FTP tienený, sivý. Uložiť na porovnanie. PAAR-CY, 4x , 3Kč. Informativní průměr kabelu.


Obal (plastová páska nebo výplňová guma ). Nově je také katalog rozšířen o bezhalogenové kabely sdělovací a silové , ale i nové výrobky, které jsme od. Kábel CYKY 4Cx5mm pre pevné uloženie. Použitie:pre pevné uloženie v suchom alebo vlhkom .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky