středa 31. května 2017

Hlinikova lat

Hlinikova lat

Měřící hliníková lať , cdoručení domů nebo na prodejnu. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Precizní hliníková lať pro měření vzdáleností 6mm. Měření je odstupňováno v milimetrech s . Stahovací latě a vodováhy - Stahovací lať - libely.


Charakteristika: - Lať Vodovážná STABILA Typ Typ AL 1L - Obdélníkový profil z . Kvalitní délkově nastavitelná hliníková stahovací lať s výškovým posuvným dorazem v rozmezí 4-11cm (dle tloušťky pokládané dlažby) na obouch stranách,. Hledáte hlinikova lat ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . LK3je hliníková kontrolní lať dlouhá v rozloženém stavu m. LK4je hliníková kontrolní lať dlouhá v rozloženém stavu m. Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, jsou sdíleny . Kč 54Kč 7Kč . Skladem Doba doručení = dny. Brno GARTEKO, prodej a servis zahradní techniky a nářadí s kamennou prodejnou v Brně.


Nabízíme zahradní a lesní techniku, dílenské nářadí, aku a elektrické . Měřicí pravítka, vodováhy. All product information . Hliníková vodovážná lať. Lať stahovací s madly libely Horizont - 300cm.


Hlinikova lat

Popis produktu: Nivelační lať hliníková 5m STABILA TNL 5m. Teleskopická hliníková niv. Dostupnost, Na cestě. Předpokládané dodání, expedujeme nejpozději do 7-mi pracovních dnů. Technické parametry - délka 5m - hliníková - skládací - přední strana E dělení - zadní strana obrácené mm dělení (počítáno odshora) - včetně transportního . Výškové vyrovnání Na vyrovnání malty se používá hliníková lať , která se táhne po nastavených lištách.


Malta se nanáší po úsecích. Postupně se překládá vždy . Nivelační lať nebo také měřičská lať je pomůcka používaná při geodetických a dalších měřičských pracích. Běžná je hliníková teleskopická nebo skládací lať. Maximální výška m. Vybírejte z inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši.


Hlinikova lat

Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší . Porovnání cen hlinikova lat , srovnání cen hlinikova lat na portálu HLEDEJCENY. Cena s DPH : 10Kč.


Přepočteno s DPH: EUR. LK4je hliníková kontrolní lať dlouhá v rozloženém stavu m.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky