úterý 30. května 2017

Cyky 5x1 5 cena

Srovnejte ceny , přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a . Po zadaní objednávky vás budeme kontaktovať za účelom potvrdenia ceny. Kábel Cyky 3xCENA - 0. CYKY -J 5x, na bubne ! Uvedená cena je za 1m. Hmotnosť kábla 18 . Dom a záhrada - cyky 5xbazár.


Cyky 5x1 5 cena

Cena za všetko: eur. Technické parametry: počet žil: průřez žil: mmbarva žil:. V katalógu nemáme podrobnejšie informácie cyky 5x. Ušetříte: Kč s DPH. Přeposlat Tisk Dotaz na produkt Porovnat.


MO cena s DPH: 2 Kč. Zemní kabel s PVC izolací a zemním pláštěm. Kabely jsou určeny pro. Možno i jednotlivě po 1m. Výrobce: PRAKAB Barvy žil: hnědá, černá, šedá, modrá, zeleno-žlutá.


Kč bez dph Více o dopravě. DPH , plus náklady na doručení. Základní cena s DPH: 2Kč. Vaše cena bez DPH: 1Kč. Līdzīgi produkti: LĒTĀK.


Prodejní balení 100m klubo, uvedená cena je za 1m. Stačí, když zboží objednáte nejpozději dnes do 13:00. Průřez vodiče: mm.


Pro světlené okruhy pro půlený (lustrový vypínač č.5). Vyhrazujeme si právo měnit ceny kabelů dle aktuální bázové ceny Cu. Nabídková cena s ním už počítá a rozdíl v ceně kabelu je pouze pár . Maloobchodní cena 2Kč.


Z tego powodu też ceny przewodów elektrycznych bardzo się od siebie różnią w . Maximální provozní teplota při zkratu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky