úterý 30. května 2017

Heluz family 44 broušená

Heluz family 44 broušená

Pro jednovrstvé obvodové zdivo pasivních, nízkoenergetických a energeticky úsporných budov. Broušené cihly FAMILY mají nejlepší tepelněizolační vlastnosti. Hmotnost průměrná inf. Tyto cihelné bloky HELUZ jsou určeny pro zdivo tloušťky 4mm.


Cihla Family se hodí pro nízkoenergetické a pasivní . Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a příslušenství. V katalogu nemáme podrobnější informace o HELUZ family brousena. Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu.


Výrobky značky: HELUZ. Základní broušená cihla. Popis: nové cihly na paletě, dvě palety = 1ks,. U nás najdete vše co hledáte pro svou stavbu, nebo svůj projekt. Prodám zbytky broušených cihel Heluz family ze stavby.


Tvárnice Heluz family - dostupné množství cca palety. HELUZ FAMILY samy o sobě dosahují součinitel . DxŠxV: 125x440x2mm. Svými tepelněizolačními vlastnostmi jsou tyto cihly vhodné pro konstrukce . Typ výrobku, tepelně izolační zdivo. Obrázek výrobku, heluz_family_44.


Doprava zdarma při uceleném kamionu - až palet (dle auta). Heluz Family jsou cihelné bloky určené pro nízkoenergetické domy. Doplňkové cihly se používají pro snadné řešení konstrukčních detailů (rohy, ostění, parapet) a svým použitím výrazně snižují pracnost provádění zdiva. Tepelnětechnické údaje“. Cihly - jednotlivé varianty.


Heluz family 44 broušená

FAMILY v současné době zahrnuje bloky o šířce 5 a cm. Pro snadné řešení konstrukčních detailů (rohy, ostění, parapety). K tomu bych měl dva dotazy. Nakupujte, dokud je zboží . Společnost HELUZ cihlářský průmysl, v.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky